Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe Memory installeren op een Inspiron 3800
De Dell Inspiron 3800 laptop wordt geleverd met slechts 32-64 MB RAM-geheugen vooraf geïnstalleerd tenzij upgrades werden gekozen toen het werd gekocht . Echter , de Inspiron 3800 ondersteunt tot 512 MB ​​RAM-geheugen , waarvan de computer aanzienlijk sneller kan maken . Upgrade van het geheugen in uw Inspiron 3800 een grote prestatieverbetering kan met minimale inspanning leveren . Wat je nodig hebt
platte schroevendraaier Pagina 2 PC100 of PC133 laptop SDRAM geheugenmodules ( identiek , maximale elk 256 MB ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de Inspiron 3800 helemaal uit. Haal de stekker uit de adapter en de batterij te verwijderen . Als uw notebook een back-up batterij is geïnstalleerd, verwijder deze ook . Sluit het deksel . Draai het notebook om zodat de onderkant naar boven .

Touch 2 een geaard metalen voorwerp aan opgebouwde statische elektriciteit te ontladen voordat u een van de bestanddelen in het notebook .
Goedkope 3

Vind de deur die de geheugenmodule sleuven aan de onderkant van de Inspiron 3800 . De deur beslaat twee upgrade -slots , dus het zal iets groter zijn dan twee geheugenmodules zijn. Gebruik een platte schroevendraaier om de deur te openen door te schuiven onder de depressie aan een kant . Dit zal onthullen de twee geïnstalleerde geheugenmodules .
4

Gebruik uw nagels aan het behoud lipjes aan weerszijden van een geheugenmodule te begrijpen , en duw ze uit . De module zal uit pop van plaats , en kan van de upgrade -slot gemakkelijk worden uitgetrokken . Herhaal deze stap voor de andere geheugenmodule .
5

Let op de inkeping aan de onderkant van een van de nieuwe geheugenmodules . Match deze inkeping met het lipje op een van de upgrade slots . De tab geeft de juiste oriëntatie , de geheugenmodule kan slechts in een richting worden geplaatst . Bovendien, als de geheugenmodule is ontworpen dat een zijde twee geheugenchips gestapeld bovenop elkaar , moet deze zijde het gezicht ( naar de onderkant van de notebook) zodat de deur volledig te sluiten .
< Br > 6

Plaats de eerste nieuwe geheugenmodule in een upgrade -slot met behulp van de oriëntatie bepaald in de vorige stap . Plaats de module in een hoek zodanig dat de metalen pennen aan de onderzijde van de module raken de metalen contacten in de upgrade sleuf en de bovenzijde van de module boven de borglippen . Druk de bovenkant van de module naar beneden , en de tabbladen klikken op de module , die het op zijn plaats . Herhaal deze stap voor de andere nieuwe geheugenmodule .
7

Sluit de deur die het geheugen upgrade slots . Vervang de Inspiron 3800 accu 's , en steek de stekker weer in het stopcontact adapter . Zet de computer aan . De nieuwe geheugenmodules zullen worden gedetecteerd door automatisch de notebook .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een Intel Pentium …
·Hoe je het RAM -geheugen Verho…
·DIY Memory Upgrade 
·Hoe te installeren WD Scorpio …
·Hoe de Dell Wireless WLAN Util…
·Hoe maak je een nieuw moederbo…
·De specificaties voor een ATI …
·Hoe je RAM -geheugen installer…
·Definitie van Rambus 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Tutorial over het aansluiten van een PC …
·Hoe te wijzigen inktcartridges in Printe…
·Het verschil tussen microSD en miniSD ge…
·Hoe je N52 Profielen converteren naar N5…
·Waarom werkt mijn Lexar 2GB Flash Drive …
·Hoe je Office 2003 overbrengen naar een …
·Hoe maak je een router te zetten in een …
·Hoe maak je een Dell Ink Refill vrachtlo…
·Toshiba L305D - S5892 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com