Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Compaq Evo D51S P253 Specificaties
De Compaq EVO serie D15S P253 is een desktop computer die werd geproduceerd en verkocht door Compaq in de vroege jaren 2000 . De D15S is voornamelijk ontworpen voor gebruik in een kantoor -of schoolomgeving met zijn geïntegreerde apparaten en compact design . De D15S wordt niet meer gemaakt of verkocht , te zijn teruggetrokken door Compaq in 2004 . Case

De D15S is een kleine form - factor desktop computer . Geval van de desktop is ontworpen klein en compact met zijn componenten stevig tegen elkaar geïntegreerd te zijn . Terwijl in werking de zaak ligt op zijn kant met de monitor zitten op de top . Dit soort gevallen wordt vaak gebruikt in kantoor en school omgevingen waar sprake is van een minimale hoeveelheid ruimte op uw bureau en de computer toren is niet op de grond te worden geplaatst .
Processor

De Compaq lijn van EVO D15S computers is gebouwd met behulp van een Intel Celeron of Pentium 4 -processor . De D15S P253 in het bijzonder gebruik gemaakt van de Pentium 4 processor . De P253 in het modelnummer verwijst naar kloksnelheid van 2,53 GHz van de processor . De processor draait op een 533 MHz front side bus en gebruikt een standaard 512K L2-cache .
Geheugen en opslag

De D15S heeft twee DIMM-sleuven beschikbaar voor geheugenuitbreiding en kon komen met iets van 128 MB RAM helemaal naar 1GB . Het geheugen is uitbreidbaar tot een maximum van 2 GB met behulp van DDR SDRAM PC2100 . Voor de opslag , de D15S is compatibel met IDE ULTRA ATA-schijven en kan komen met iets van een 20GB harde schijf helemaal naar een 80GB harde schijf . Er was ook een 36GB SCISI harde schijf beschikbaar die draait op een zinderende 10.000 rpm . | Video en Audio

Voor video , de D15S is gebaseerd op de Intel Extreme Graphics geïntegreerde video -adapter die is ingebouwd in de Intel 845G chipset . Het moederbord is uitgerust met ofwel PCI -uitbreidingssleuven of een speciale AGP 4x -slot voor videokaarten upgrades indien nodig. De audio- controller op de D15S is ook geïntegreerd in de chipset , met geïntegreerde Intel Audio met een ingebouwde interne luidspreker .
Data Access

Voor toegang tot gegevens via verwijderbare mediums , de D15S wordt standaard geleverd met een 48X CD-ROM drive . De aandrijving is slechts een CD -lezer , echter, en niet in staat om gegevens naar schijven schrijven . Daarnaast heeft de computer wordt ook geleverd met een 1,44 MB diskettedrive . Voor connectiviteit , de D15S is klaar om verbinding te maken met internet of andere netwerken direct uit de doos met een geïntegreerde Intel PRO/100 VM -netwerkkaart.

Previous: Next:
  PC Computers
·Problemen met een intermittere…
·Personal Computer Industry Ana…
·Hoe te Overclock de ASUS Eee P…
·Hoe PC Speakers Test 
·Problemen met de HP Pavilion D…
·Hoe Hook Up HP Desktop Speaker…
·Hoe Computer Diagrams Build 
·Hoe maak je een verbinding blo…
·Hoe je computers kopen op de b…
  Related Articles
Hoe te Tether een iPad om een Evo 
Hoe te Tether een iPad Met Evo Zonder Be…
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Laserjet 3030 printer te…
·DIY Bluetooth Toetsenbord Muis 
·Hoe maak je een Power Mac Identificeer 
·Hoe USB -poorten Clean 
·Wat is de definitie van DDR geheugen? 
·Waar is de Geïntegreerde Intel Pro/100M…
·Hoe te Refill de Lexmark X3650 
·Basic Computer Microcontrollers 
·Wat is DV -kabel gebruikt? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com