Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
RAM-snelheid van de PC2700 Vs . PC3200
PC2700 en PC3200 zijn personal computer geheugenmodules vast te houden aan de eerste generatie Double Data Rate Synchronous Random Access Memory architectuur ( DDR SDRAM of DDR1 SDRAM ) door de JEDEC Solid State Technology Association . Ze zijn officieel bekend als PC - 2700 en PC - 3200 , hoewel pc-fabrikanten en de detailhandel gebruik de alternatieve termen DDR - 333 en DDR - 400 , respectievelijk . In termen van RAM snelheid - die bestaat uit data rate , piek overdrachtsnelheid , memory clock en input /output bussnelheid - PC - 3200 is een meer geavanceerde geheugenmodule dan PC - 2700 . Peak overdrachtsnelheid

De vier numerieke cijfers die het achtervoegsel van PC - 2700 en PC - 3200 standaard voor de piek data transfer rate te vormen . Gemeten in megabytes per seconde , de maximale data-overdrachtsnelheid is de hoeveelheid gegevens die kunnen worden verwerkt . Dus , op 3200 Mbps , PC - 3200 heeft een snellere piek data transfer rate dan PC - 2700 , die pieken rond 2700 MBps .
Data Rate

Fabrikanten
en retailers , bij het opsommen van de eigenschappen en specificaties van pc's die ze maken of verkopen , gebruiken namen die uit de DDR acroniem voor het type SDRAM-module , wat betekent dat zij het ​​dubbele van de data -overdracht efficiëntie van regelmatige SDRAM , en de datasnelheid , wat staat voor hoeveel data transfers worden uitgevoerd binnen een bepaalde periode . De datasnelheid wordt gemeten in megatransfers , of miljoen transfers , per seconde . PC - 2700 is ook bekend als DDR - 333 , wat betekent dat hij over 333 MT /s . PC - 3200 , of DDR - 400 , is nog efficiënter , want het is genoemd naar de datasnelheid van 400 MT /s .
Geheugenklok

Elke PC - 2700 en PC - 3200 geheugenmodule heeft een geheugen klok . Gemeten in megahertz , is de snelheid waarmee de module werkt . PC - 2700 heeft een geheugen kloksnelheid van ongeveer 166 MHz . PC - 3200 is sneller , met een geheugen kloksnelheid van 200 MHz .
Input /Output Bus Klok

ander kloksnelheid van PC - 2700 en PC - 3200 is de input /output bus klok . Dit beschrijft de snelheid van de modules als "synchroon " RAM , waarop zij werken met de computer systeembus voor aansluiting op verschillende onderdelen van de PC . Net als de geheugen clock , de I /O bus klok is rond 166 MHz voor PC - 2700 en een snellere 200 MHz voor PC - 3200 .

Previous: Next:
  PC Computers
·Het automatisch laden Een Core…
·Hoe je het voorpaneel verwijde…
·Hoe te vertellen als u een Sin…
·Gateway computer oplossen 
·Waar een oude computer verkope…
·Compaq Evo Diagnostic Code pro…
·Hoe te werken met een tablet- …
·Hoe maak je een computer Stop …
·Hoe u vertellen hoeveel RAM ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PCI geluidskaart install…
·Hoe maak je verbinding een pc HD15 op ee…
·Hoe kan ik een printer via Bluetooth ver…
·Hoe een HP Scanjet Problemen 
·Hoe te tonervervanging 
·Hoe te upgraden mijn Precision M50 CPU 
·Megger Veiligheid 
·Hoe het nu ATT DSL Services 
·PC DVI naar HDTV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com