Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Soorten Multimedia Communication
Door de verspreiding van technologie in het hedendaagse woningen , mensen communiceren op verschillende manieren via multimedia . De term " multimedia " zelf kan vele vormen aannemen , maar altijd betrekking op de wijze computers hebben verschillende elementen . Multimedia is gebruikelijk op een verscheidenheid van soorten websites en als je een computer gebruikt , multimedia communicatie dagelijks gebruik je . Tekst Communicatie

Tekst communicatie
omvat een verscheidenheid van vormen en is een van de meest voorkomende vormen van multimedia communicatie in dag - tot-dag activiteiten van een computer van de gebruiker . Tekst communicatie omvat dergelijke gebieden van Internet gebruiken als het lezen van een website , het lezen en schrijven van e-mailberichten en instant messaging . Tekst communicatie is ook de oudste vorm van multimedia communicatie , als de eerste computers alleen weergegeven tekst .
Afbeelding Communicatie

Hoewel beelden lijkt misschien niet als een vorm van communicatie op dezelfde manier dat de tekst is een vorm van communicatie , het is een legitieme vorm van multimedia communicatie die veel gebruikers dagelijks genieten . Voorbeelden hiervan zijn browsen een online fotoalbum , het openen en bekijken van beelden gekoppeld aan een e-mail en kijken naar foto's die verhalen op nieuwssites te begeleiden .
Audio Communicatie

Een veel voorkomende vorm van web - based multimedia communicatie is audio- communicatie . Deze vorm houdt in het ontvangen van een bericht via een audio-indeling , zoals het luisteren naar een online radiostation of het afspelen van een muziekbestand . Als u het internet gebruikt om een ​​radiostation uitzending streamen , bijvoorbeeld , ben je bezig met een vorm van audio- communicatie . Audio communicatie vaak gecombineerd met andere vormen van multimedia communicatie . Een diashow , bijvoorbeeld , kan beschikken over de tekst , afbeeldingen en audio samen . | Video Communicatie

Zoals de naam al aangeeft , video, communicatie is een vorm van multimedia communicatie via video . Het is gebruikelijk op vele websites , waaronder YouTube en de websites van televisiezenders . Omdat high-speed internet gemeengoed geworden , heeft videocommunicatie toegenomen als gebruikers in staat zijn om toegang te krijgen tot deze vorm van multimedia communicatie . Soorten video communicatie zijn . AVI , MPEG , WMV en QuickTime-bestanden .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de Monitor CRT Instellinge…
·Wat goed is over Dell Computer…
·Hoe maak je een PC Case Wijzig…
·Hoe maak je Sluit een tv aan o…
·Hoe uw eigen computer te bouwe…
·Wat is een Intel Core 2 Duo ? 
·Wat zijn Intel i5 en i7 proces…
·Hoe om bestanden te besparen m…
·Hoe Hook Up Wireless op een co…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·iBook & Power Bricks Compatibiliteit 
·Hoe gebruik ik S - Video op een computer…
·Hoe je RAM toe aan een HP Pavilion 
·Doe Dell Laptops Ondersteuning Component…
·Oplossingen voor Averatec 2300 Problemen…
·Hoe maak je een Wireless Printer install…
·Het herformatteren van een Panasonic Lum…
·Hoe om al uw Mail kopiëren op een Flash…
·Hoe maak je een grafische rekenmachine g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com