Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Dell 4700 Overklokken
Dell liet de Dell Dimension 4700 begin 2005 als een full-featured entertainment PC tegen een gunstige prijs. Met zijn P4 3GHz processor , 512 MB RAM , 160 GB harde schijf en 17 - inch LCD-monitor , wordt de Dimension 4700 geschikt voor het bekijken van films , luisteren naar muziek of het uitvoeren van routinematige computertaken . De machine voert ook relatief goed met een 2 - D games en productiviteitsprogramma's . Echter , de oudere eerste generatie P4 processor en geïntegreerde Intel 915G grafische chip presteren vaak en lag in intense 3D-games of grafische toepassingen . Desalniettemin kun je overklokken de 4700 lichtjes om de prestaties te verhogen door een bescheiden bedrag . Dell geen ondersteuning Overclocking

Voordat u overwegen overklokken van je Dimension 4700 computer , moet u weten dat Dell niet vergoelijken of te ondersteunen overklokken op geen enkele manier . In feite , als je overklokken uw Dimension 4700 , en Dell ontdekt over, het bedrijf zal waarschijnlijk uw fabrieksgarantie vervalt . Daarom , als je wilt om de prestaties van uw 4700 te verbeteren , en het systeem heeft nog steeds een soort van Dell garantie of service plan , overwegen uw RAM-geheugen of processor eerste om mogelijke problemen met de garantie te voorkomen .
Limited BIOS opties

Omdat Dell wil niet dat je overklokken van je computer , het maakt overklokken enigszins moeilijk . Veel computers bieden opties in het BIOS , of basic input /output system , waarmee u tweak of verhoging van de instellingen voor de front side bus ( FSB ) snelheid en het voltage van de processor . De BIOS in de Dimension 4700 echter geen dergelijke instellingen . Door het verwijderen van de FSB en de spanning instellingen in de BIOS , Dell verhindert effectief de meeste gebruikers van overklokken en potentieel beschadigen van hun computers . Toch, als je vastbesloten bent om overklokken uw 4700 , heb je andere opties .
Derden Overclocking Utilities

Third - party applicaties
toestaan ​​om te manipuleren de kern FSB en voltage instellingen rechtstreeks vanuit Windows . De nutsbedrijven ClockGen en RivaTuner kun je experimenteren met verschillende FSB snelheden en voltages met schuifregelaars dat de instellingen dynamisch vergroten of verkleinen . Beide toepassingen daadwerkelijk de FSB en spanningswaarden en relatief eenvoudig te gebruiken . Als u een van de toepassingen naar de Dimension 4700 overklokken , hoewel, te verhogen in zeer kleine stappen en herstart uw computer na elke aanpassing . Nadat u herstart uw 4700 , applicaties draaien voor een tijdje om te bepalen of het systeem stabiel is .
Overclocking Gevaren

Met elke computer , overklokken is potentieel gevaarlijk . Overklokken van je processor kan oververhitting veroorzaken , wat vaak resulteert in instabiliteit van het systeem . In het worst-case scenario kan oververhitting uw processor of zelfs uw moederbord onherstelbaar beschadigen . Dell gebruikt een ietwat eenvoudige koel - ventilator in de Dimension 4700 die veel koelvermogen niet bieden voor het systeem . Daarom , als u ervoor kiest om te overklokken je 4700 , het installeren van een derde partij koelventilator in het systeem - voor - overklokken is een wijs besluit .

Previous: Next:
  PC Computers
·How-to Computer Versnippering …
·Hoe maak je een echt snel krac…
·Hoe kan ik PC Sound Problemen 
·Hoe de Volume Restore op mijn …
·Toshiba Satellite L35 - S1054 …
·Hoe terug te brengen van de PC…
·Basic Computer Hardware Tutori…
·Hoe de Sound Device op een Com…
·Het bouwen van een computer va…
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ViaTalk Adapter Reset 
·De Mapping werkt niet in XP 
·Hoe Vista Niet afdrukken met HP Fix All …
·Hoe maak je een Travan 40 Reinig 
·Imac G4 Specificaties 
·Hoe de BIOS van een Acer 3680 Flash 
·Verschillen tussen DDR2 533 & 667 Geheug…
·Hoe Vergelijk Personal Computers 
·Specificaties voor een Canon CLC 1000 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com