Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe de ontvangst van uw Wireless PC Verbeteren
Het draadloze thuisnetwerk afhankelijk van radiogolven reizen heen en weer tussen elk draadloos apparaat in uw netwerk en de draadloze router . Windows geeft een melding wanneer u een zwak signaal . Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een ​​zwak - signaal problemen te verbeteren . Instructies
1

Zoek uw draadloze router of draadloos toegangspunt op een centrale plaats in uw huis . Deze centrale locatie maakt het radiogolven gelijkmatig te verdelen in uw hele huis . Een centrale locatie is optimaal , maar als je vast zit met een vaste locatie die niet kunnen worden verplaatst , kunt u nog steeds alles werk . Kopen van 2

Zoek uw draadloze router uit de buurt van metalen ( archiefkasten ) en plaats het zo hoog in de kamer ( van de vloer ) als je kunt . Minder obstakels tussen de router en de netwerkadapters zal resulteren in een sterker signaal .
3

Vervang uw draadloze router voorraad antenne met een high - gain antenne . De antenne die bij het apparaat is ontworpen om de radiogolven gelijkmatig in alle richtingen verspreiden . U kunt deze antenne upgraden naar een high - gain antenne ontworpen om de radiogolven te sturen in een richting . Dit is een oplossing als u niet in staat om de locatie van uw draadloze router te centraliseren bent .
4

Vervang de antenne van uw computer om zijn vermogen om radiogolven te verzenden naar uw draadloze router te verbeteren . Uw bureaublad kan worden ontvangen van de radiogolven met een goede sterkte , maar het niet in staat te antwoorden met een goede sterkte kan zijn . Upgraden van je bureaublad naar een USB- netwerkadapter die een externe antenne gebruikt kan dit probleem oplossen . Laptops dat hebben ingebouwde draadloze mogelijkheden doorgaans geen wijzigingen vereisen .
5

Voeg een draadloze repeater op uw thuisnetwerk , waardoor bereik van uw netwerk zal uitbreiden zonder installatie van extra bedrading . Het plaatsen van deze repeater halverwege tussen je router en de verst verwijderde netwerkadapter zal de meest afgelegen signaalsterkte te verhogen .
6

Wijzig de draadloze frequentie of het kanaal naar een andere frequentie of kanaal dat minder storing kan hebben . < br >
7

bestaande draadloze interferentie te elimineren in uw huis . Bijvoorbeeld , kan uw 2.4 - GHz draadloze telefoon te blokkeren van uw draadloze thuisnetwerk radiosignalen . Upgraden van uw draadloze telefoon naar 25,8 GHz of 900 MHz zal deze bron van interferentie te elimineren .
8

Werk de firmware op uw netwerkadapter via de website van uw router fabrikant. Website van deze zelfde fabrikant zal u voorzien van de nieuwste software -drivers voor de interface met het Windows-besturingssysteem .
9

Selecteer uw draadloze thuisnetwerk apparatuur van een enkele leverancier . Door te kiezen voor uw router en netwerkadapters van dezelfde leverancier , zult u vaak betere prestaties dan wanneer je leveranciers te mengen . Sommige leveranciers bieden functies die alleen compatibel zijn met hun eigen lijn van de apparatuur .

Upgrade van 802.11b-apparaten tot 802.11g apparaten 10 . De 802.11g- technologie is ongeveer vijf keer sneller , en het is ook achterwaarts compatibel , zodat u kunt een router alleen te introduceren , zonder dat het upgraden van uw netwerk adapters op hetzelfde moment .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Cat - 5 Lengte en signaalsterk…
·Draadloze Computer Components …
·Interessante feiten over route…
·Netgear Router Types 
·Hoe te Netgear 's Fast Etherne…
·Mil Spec Eisen 
·Hoe de draadloze netwerkadapte…
·Hoe maak je verbinding een enk…
·Hoe je Daisy Chain Routers 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up een Home Server 
·Hoe kan ik een Dell Laptop Financiën Me…
·Uitleg van een laptop IDE -interface 
·Hoe Computer Components Trade 
·Hoe Hook Up een PC om een digitale TV vi…
·Welke accessoires nodig met een laptop c…
·Hoe te Lithium-ion accu Reset 
·Waar is de HP Officejet D135 Log File ? 
·Optical Mouse 3000 Instructions 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com