Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Interessante feiten over routers
Routers zijn apparaten voor het sturen van informatie langs en ​​tussen een of meer computernetwerken . Ze kunnen draadloos of bedraad , voor zaken of voor het huis . Toepassingen routers ' variëren van het aansluiten van meerdere computers op een printer om het vinden van een alternatieve route rond een gebroken netwerk . Sommige routers hebben een modem , maar u kunt ook modem routers met wireless - router functie ingebouwd Abilities

Wat maakt routers werk is dat ze Internet Protocol of IP , adressen kunnen herkennen . IP is de code waarmee uw netwerk uw computer , printer en andere aangesloten technologie identificeert . In een groot netwerk opgebouwd uit verschillende sub - units , kan een router twee of meer subnetten aan elkaar te koppelen , en op het internet , maar nog steeds de subnetten onafhankelijk te houden . Een router kan achterhalen wat de snelste weg voor het verzenden van gegevens via het netwerk , of rond obstakels . Als u meerdere routers in een netwerk , kunnen zij coördineren voor optimale efficiëntie bij het verzenden van pakketten van informatie .
Veiligheid

Een onderzoek van 2011 bleek dat 32 procent van de ondervraagden had geprobeerd om toegang te krijgen tot een draadloos netwerk dat toebehoorde aan iemand anders . Draadloze routers zijn een gemakkelijke toegang point , als ze komen met algemeen bekende standaard netwerk- namen en wachtwoorden . Zelfs als onbevoegde gebruikers geen persoonlijke gegevens op uw netwerk kan vinden , kunnen ze tal van problemen te veroorzaken . Sommige huiseigenaren zijn met arrestatie door federale agenten bedreigd omdat een buurman toegang gekregen tot hun netwerk en gebruikte het om porno te downloaden .
Frequency

meeste draadloze routers werken rond de 2,5 gigahertz frequentie . Magnetrons , babyfoons en andere huishoudelijke apparaten werken op dezelfde bandbreedte , die ertoe kunnen leiden dat uw router te vertragen als je meer elektronica in huis toe te voegen . Als je in een drukke buurt waar je buren hebben hun eigen draadloze systeem op hetzelfde kanaal dat u gebruikt , dat u ook zal vertragen . Het aanpassen van de instellingen van de router of het toevoegen van een component om de bandbreedte aan te passen kan deze problemen oplossen.
Ze Keep Going

Uw router maakt gebruik van energie continu zolang het op , zelfs als je niet afdrukt , netwerken of tijd doorbrengen online . Als u wilt energie efficiënter te besparen , kunt u een router is ontworpen voor energie- efficiëntie te kopen . U kunt ook aan uw router 's nachts samen met andere apparatuur . Echter , als uw computer regelmatig controleert op software- updates of neemt in andere activiteit wanneer u hem niet gebruikt , zal het niet kunnen uitvoeren van deze taken worden zodra je de router uit te schakelen .
< br >

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe maak je een Broadcom Drive…
·Hoe maak je een Sata USB Gebru…
·Hoe een NIC -kaart opnieuw ins…
·Hoe maak je een RJ45 Plug Crim…
·Hoe te installeren Mijn HP PCI…
·Wie maakt RFID ? 
·Hoe Hook Up een Belkin Wireles…
·Hoe bepaal ik de Netwerk Adapt…
·NAS Data Recovery 
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
Over de MSI ATI R4350 videokaart 
Veelgestelde vragen over Ebooks 
Informatie over de Nokia Internet Tablet…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Solid State Voltage Regu…
·Wat moet een CPU temperatuur te zijn ? 
·Keyboard Instructies voor vervanging voo…
·Hoe om afbeeldingen te scannen Van Mijn …
·Printen met Magnetic Matted Paper 
·Hoe je RAM Kies voor uw pc 
·Hoe maak je een toetsenbord installeren …
·Hoe je marges op een Officejet 6210 Mini…
·Hoe kan ik een Brother 7820N een laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com