Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
RS 485 seriële Problemen
RS - 485- transmissie is een standaard voor chauffeurs en ontvangers voor gebruik in gebalanceerde digitale multiplex -systemen . De standaard is gepubliceerd door de ANSI Telecommunications Industry Association /Electronic Industries Alliance ( TIA /EIA ) . RS - 485- technologie kan worden gebruikt over lange afstanden terwijl het minimaliseren van de elektrische lijn feedback . Echter , kunnen er problemen optreden met RS485 seriële poort uitzendingen die door het oplossen van het probleem op verschillende gebieden kan worden gecorrigeerd . Verzendmodi

RS485 seriële poorten
kan problemen inzake wijze van verzending hebben . De RS485 seriële poort kan enkele bits van de gegevens die de computer systeem traag maken sturen . In een zakelijke omgeving , kan dit probleem op tijd kost en op een groot netwerk , kan vertragen de toegang tot software -programma's . Het probleem kan worden opgelost door een UART ( Universal Asynchronous Receiver Transmitter - ) dat een geïntegreerde schakeling met software die bit data formaat in 8 - bit parallelle stromen van data omzet . Dit verhoogt de snelheid van de RS485 seriële poort .
Connectiviteit

Zoals met de meeste seriële poort configuraties , kan RS485 misconnections ervaring om andere computerapparatuur of- have " handshake " problemen ( connectiviteit naar een ander apparaat of perifere ) . Dit probleem resulteert meestal in computersysteem opsluiten of buffer problemen . Nogmaals , kan het gebruik van de UART ( Universal Asynchronous Receiver - Transmitter ) dit probleem op te lossen door aan te geven het aantal bytes aan informatie die tot het kan worden verstuurd vanaf de computer . UART kan informatie
Data Transfer

omzetten in 8 bits data naar buffer overrun en systeem lock-up te controleren . Ander groot probleem is de verkeerde communicatie tussen DTE en DCE apparaten die gebruik maken van de RS485 seriële kabel . Dit leidt tot problemen met de computer verbinding en trage gegevensoverdracht . De RS485- link-kabel tussen de twee apparaten is meestal de oorzaak van dit probleem . De oplossing voor dit probleem is om de kabel te testen om te zien of het moet worden vervangen door een nieuwe RS485- kabel en connector .
Connector Configuration

Verkeerde penconfiguratie
kan veroorzaken problemen met de verbinding als de aansluitingen zijn niet compatibel . Typisch , sommige computer connectoren hebben 25 pinnen terwijl anderen hebben 9 pinnen . Sommige aansluitingen zijn mannen , terwijl anderen zijn vrouw . Om dit probleem op te lossen , gebruik kabels zoals RS485 DB9 geslacht veranderingen of ontwikkeling op maat gemaakte kabels met een kabel kit . Deze kabels kunnen helpen bij het aansluiten van apparaten met verschillende aantallen pinnen , ongeacht de configuratie vrouwelijke of mannelijke connector en maak gegevensstroom eenvoudiger via de RS485 -aansluiting .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Verschillen tussen Onbeheerde …
·RCN Compatible Cable Modems 
·Linux Compatibel Wireless PCI …
·Hoe krijg ik de Motorola modem…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Het gebruik van Internet Telef…
·Hoe te activeren Mijn Etisalat…
·Hoe je draadloze signalen opha…
  Related Articles
Hoe te herstellen het serienummer van ee…
Hoe maak je een Video Card Serienummer 
Hoe maak je een server Serienummer 
Hoe kan ik een externe Serial Modem inst…
Hoe vindt u de Apple Server Serienummer 
Hoe Zoek een Blade serienummer 
Wat is het verschil tussen een Wedge Bar…
Parallelle vs Serial Processor 
Hoe maak je een moederbord 's Serienumme…
  Hardware Articles
·Hoe weet u wanneer de inktpatroon leeg o…
·Hoe weet ik of mijn processor is een Int…
·Eee PC start niet op 
·Hoe te formatteren of herstellen van een…
·Hoe maak je verbinding een Sound Blaster…
·Hoe de DVD drive vervangen in een Dell I…
·Hoe to Wire een 12 - V Voltage Regulator…
·Wat gebeurt er als een CMOS-batterij Die…
·Hoe maak je een programma voor de HP PSC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com