Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is een Wi - Fi-kaart voor een laptop?
Draadloos kaarten , beter bekend als Wi - Fi-kaarten worden gebruikt in laptops om verbinding met het internet . Zodra een draadloze kaart is geïnstalleerd , kan de laptop aansluiten op een draadloos toegangspunt om een netwerkverbinding te maken . Moderne consumenten-en zakelijke laptops alle schip met Wi - Fi-kaarten vooraf geïnstalleerd , maar de consumenten hebben ook de mogelijkheid van het installeren van een extra kaart in hun systeem . Betekenis

Het gebruik van een Wi - Fi-kaart stelt notebook gebruikers hun schoolwerk , zakelijke of persoonlijke communicatie moet worden gevoerd , terwijl mobiel . Met behulp van een Wi - Fi-verbinding biedt onmiddellijke toegang tot informatie of lange reizen of een bezoek aan een lokale koffieshop . Veel zakelijke WiFi bieden nu ; opdat hun klanten hun laptop mee te brengen onder het genot van koffie of een maaltijd. Internet cafe's zijn opgedoken over de hele wereld , in slechts de laatste paar jaar , met het mobiele internet gebruiker in het achterhoofd
Soorten

meeste nieuwe , uit de kast notebook computers zijn uitgerust met klaar geïnstalleerde Wi - Fi-kaarten , en zal geen extra apparatuur niet nodig om de computer draadloos te gebruiken . Voor die niet- WiFi operationele computers , zijn er verschillende soorten van Wi - Fi-kaarten gebruikers kunnen installeren . Fabrikanten maken zowel interne als externe Wi - Fi-kaarten , zowel met het gemak van Wi - Fi- activiteit ; gebruikers kunnen een type kiezen boven de andere als een kwestie van gemak . USB -adapter Wi - Fi-kaarten , en PCMCIA WiFi adapters zijn beide vormen van externe laptop adapters . De USB-adapter wordt aangesloten op de USB-poort van de laptop , terwijl de PCMCIA -adapter in de PCMCIA- sleuf . Gebruikers kunnen de PCMCIA -versie vinden gemakkelijker te behandelen , omdat het niet hoeft te zo vaak worden verwijderd als de USB -versie .
Overwegingen

Laptop eigenaars
moeten kiezen welke externe Wi - Fi-kaart ze kopen op basis van hun huis of bedrijf router snelheid , en de Wi - Fi-signaal geproduceerd waar ze normaal gebruiken hun laptop . Controleer de Wi - Fi- eisen van uw computer , evenals het vermeld voor uw Wi - Fi-router eisen .
Functie

Wi - Fi-kaarten
bieden gemak voor de gebruiker zowel voor het gemak van de mobiliteit en het ontbreken van draden of kabels , gewoonlijk geassocieerd met een bekabelde verbinding . Wanneer naast een Wi - Fi-hotspot , de Wi - Fi-kaart pakt op het draadloze signaal , zodat de gebruiker op het internet surfen , componeren en te reageren op e-mails en alle andere benodigde online functies uit te voeren . Dit is mogelijk door middel van radiogolven , waardoor de Wi - Fi-kaart toegangen , zodat de computer te worden aangesloten op het internet .
Waarschuwing

Een groot nadeel om met behulp van Wi - Fi-netwerken is onbeveiligd Wi - Fi-netwerken . Open Wi - Fi-netwerken beter toegankelijk zijn voor virussen en Internet hacking .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe te VLAN's tussen Switches …
·Hoe de WCG200 Install 
·Wat betekent Validatie Identit…
·Hoe maak je een Wireless Adapt…
·Hoe te lokaliseren uw Desktop …
·Hoe te Netgear 's Fast Etherne…
·Hoe vindt QLogic Firmware Info…
·Hoe maak je een Mikrotik Route…
·Hoe maak je een Netgear router…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Toshiba Satellite M35 - S3592 Specificat…
·How Are Computer processoren Made 
·Hoe je interne computer onderdelen Reini…
·Hoe uw draadloze activeren Voor een Tosh…
·Hoe je het contrast op een Dell Notebook…
·Definitie van een Dual - Core Processor 
·Hoe te kopiëren van een computer naar g…
·Hoe je etiketten op een Toshiba Printer …
·Hoe kan ik een Dell 1440 Laptop Reboot 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com