Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hardware Gebruikt in WiFi Communications
Verwijzend naar " Wireless Fidelity , " de term Wi - Fi in eerste instantie verwezen naar de " IEEE 802.11b Direct Sequence " standaard , een manier om draadloos te verbinden pc's , smartphones , videospelletjes en alles voorzien draadloze technologie . Maar het is niet echt zo makkelijk . Om een apparaat draadloos verbinden met een ander , moet u een bekabelde toegangspunt of een punt van ontstaan ​​hebben . Voor-en nadelen

Met behulp van een draadloze verbinding betekent dat je niet aangebonden door kabels , leidingen en snoeren . De technologie geeft je een hele nieuwe wereld van flexibiliteit en is het enigszins eenvoudig te installeren . Draadloze apparaten zoals toetsenborden , een computermuis en printers kunt u een merkbaar afstand werken vanaf uw computer . Het nadeel is dat de batterij wordt zwaar ingeroepen , en batterijen zijn duur om te vervangen . Een ander nadeel is interferentie van andere apparaten in de buurt van uw draadloze netwerk .
Wireless Access Point

Uw computers kunnen draadloos verbinding met het internet , alsook naar uw plaatselijke netwerk , mits je de juiste hardware en een actieve internet service provider of ISP -verbinding . Maar modems die het signaal ontvangt van de kabel is aangesloten op het stopcontact van de internetprovider zijn niet draadloos , dus je moet ook de modem aan te sluiten op een stopcontact . Nu heb je een kabel nodig hebt om uw modem aansluiten op uw draadloze router staat via de WAN-poort , of ook wel een Uplink -poort . De router kan uw draadloze functionaliteit computers en apparaten om de internetverbinding te delen .
Internet Network Adapter

Toegang tot het internet via uw pc , laptop , notebook of netbook vereist een draadloze netwerkadapter . De meeste nieuwe pc's hebben deze mogelijkheid ingebouwd, terwijl oudere pc zal een netwerkinterfacekaart geschikt als je een open , beschikbare baai . Notebooks en laptops zonder ingebouwde draadloze mogelijkheden hebben vaak een PC card slot waarin u een netwerkadapter kaart kan invoegen . PC's , laptops en notebooks moeten ook in staat zijn om een externe netwerkadapter die aangesloten kan worden op een vrije USB -poort .
Streaming Media

tegemoet Als u verbinding wilt maken een apparaat, zoals uw televisie op uw netwerk , en het niet over ingebouwde draadloze functies of kabelverbindingen , zoals een Ethernet- aansluiting, kunt u een hardware- apparaat met de naam een digitale media-adapter te kopen . Deze stand - alone doos , ongeveer de grootte van een muismat , stelt u in staat om uw apparatuur op uw netwerk aansluiten , waardoor je media tussen al uw apparaten streamen . Echter , je nog steeds software

nodig , zoals de digitale mediaspeler gevonden in Windows 7 , om uw muziek , video's , foto's en tv rechtstreeks naar het juiste apparaat .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe maak je een Cell Phone Sig…
·Problemen met de Samsung SF - …
·Hoe de PPP -adapter wijzigen v…
·Hoe maak je een Homehub Passwo…
·Hoe de SonicWALL TELE3 Reset 
·Hoe snelheid van Dial -Up op e…
·DSL Internet Information 
·Hoe maak je een NETGEAR -route…
·Hoe te EnGenius ECB- 3220 Setu…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe de HP LaserJet 8150 Series PCL Devic…
·Hoe het meeste Batterijduur krijgen van …
·Wat zijn primaire en extended partities …
·Hoe kan ik een laptop te gebruiken zonde…
·Dell All - In-One Printer 942 Problemen …
·Hoe om verwijderde of beschadigde bestan…
·Hoe kan ik een opstartbare kopie van Lin…
·Hoe te Draagbare harde schijven opnieuw …
·Hoe kan ik een handtekening Pad Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com