Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Het verschil tussen GT724WG & en de GT724WGR
De GT724WG en de GT724WGR zijn draadloos Digital Subscriber Line modems van Actiontec Electronics Inc Beide producten zijn het best bekend voor gebruik met DSL internet service, in het bijzonder van service providers , zoals Verizon Wireless . De verschillen tussen de Actiontec GT724WG en de GT724WGR zorg besturingssysteem compatibiliteit. Algemene kenmerken /functies

Actiontec
labelt de GT724WG en de GT724WGR als een drie - in-een apparaat . Het dient als een Asymmetric Digital Subscriber Line modem voor snellere gegevensoverdracht , een DSL-router voor het doorsturen van datapakketten tussen telecommunicatienetwerken , en een draadloos netwerk gebruik makend van het Institute of Electrical and Electronics Engineers 802.11b /g duo van normen . De piek data overdrachtsnelheid wordt vermeld bij 54 megabit per seconde .
Windows

De Actiontec GT724WG en de Actiontec GT724WGR zijn compatibel met Microsoft Windows - gebaseerde personal computers die draaien Windows 98 , Windows 98 Second Edition , Windows 2000 , Windows XP , Windows Vista of Windows 7 -besturingssysteem . De GT724WG kan worden aangesloten op een PC met de USB-of Ethernet -poort , terwijl de GT724WGR is alleen de laatste. Bovendien is de GT724WG is niet compatibel met pc's die het Vista- programma hebt geïnstalleerd vanaf een cd hebt , en Actiontec biedt Vista - compatibele drivers voor direct downloaden bij de sectie " Drivers" van van het apparaat af .
< br > Andere systemen

de Actiontec GT724WG en de Actiontec GT724WGR zijn ook compatibel met Apple Mac- computers die de Mac OS 9 of Mac OS 10 -besturingssystemen , evenals Linux besturingssystemen draaien . Noch modem , echter , is compatibel met de besturingssystemen ' cd's , waarvan de installatie software en recovery utility bevatten .
Fysieke eigenschappen

Elke Actiontec GT724WG en de GT724WGR modem een zwarte afwerking met een zilveren strip aan de andere kant van de antenne . Horizontaal geplaatst , de modems hebben een hoogte van 8,5 inch , 21,6 cm , breedte van 6 inch of 15,2 inch , en de diepte van 1,75 inch of 4.4 cm . De antenne voegt nog 6 centimeter te hoog elke modem . De GT724WG en de GT724WGR , na het verwijderen van de rubberen pads , kan de wand worden bevestigd .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Installatie van breedband 
·Mijn Toshiba laptop heeft NIC …
·Hoe maak je een Cat5 kabel Cre…
·Kenmerken te overwegen bij de …
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Wat is een Network Router ? 
·Microsoft Cluster Certificerin…
·Hoe maak je een Acht - Pin Pho…
·Kunt u gebruik maken van de CF…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Windows XP Krijg een Graphics…
·Hoe maak je een negatieve en een positie…
·Hoe maak je een tweede cd-drive installe…
·Over Mini - Computers 
·Hoeveel kan een Pentium 4 Processor Hand…
·HP DV9008 Specificaties 
·Definitie van de HP Keyboard Symbols 
·Hoe maak je een Lexmark X83 Problemen 
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com