Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Vijf Components Overkoepelende Routers
Een router biedt een computernetwerk met een centrale hub voor het verzenden van informatie . Alle routers zijn gebaseerd op een gemeenschappelijke architectuur . Als een data packets bij een router , wordt deze verwerkt door de centrale verwerkingseenheid van de inrichting en gericht langs de juiste netwerkpad een data uitgang . Netwerkinterfaces

Er zijn twee soorten van de router netwerkinterfaces : ingangspoorten en-uitgang . Ingangspoorten unscramble packet gegevens van de datalink -laag en zenden deze gegevens in interconnectie netwerk van het apparaat . Zodra de gegevens zijn verwerkt door de router , wordt deze doorgestuurd naar een output poort , welke uitgang gegevens inkapselt voor transmissie en levert het aan het juiste netwerkadres .
Processor

een router wordt aangedreven door een verwerkingseenheid die de stroom van informatie over de inrichting controleert en regelt . Elke keer dat een pakket van informatie komt in de router , de processor berekent de juiste plaats van bestemming met behulp van een forwarding tabel die een routing algoritme bevat . De processor voert vervolgens de routing protocol , waarop het pakket overdraagt ​​naar de gewenste locatie . De router processor is ook verantwoordelijk voor het runnen van de router beheer en configuratie software.
Interconnectie Netwerk

Zodra een pakket van gegevens komt in de router interface- ingangspoort het overgaat in interconnectienetwerk van het apparaat . Het type verbindingsnetwerk van een apparaat afhankelijk van de leeftijd en de kwaliteit van de inrichting . Eenvoudige routers rechtstreeks koppelen ingang en-uitgang met behulp van een bus ; meer complexe apparaten kunnen meerdere bussen aangesloten in een dwarsbalk reeks kenmerken . Andere routers slaan alle gegevens in een enkele geheugenlocatie . In plaats van fysiek verplaatsen van de data over het apparaat , greep ze routing door het veranderen van verwijzingen naar de data .
ROM-geheugen

De meest fundamentele aspecten van de installatie-informatie van een router zijn hard-coded in het geheugen opslaan . Een router opgeslagen die vaste configuratie-informatie in het ROM of alleen - lezen geheugen . ROM bevat software die initieert bij het opstarten van de router , inclusief boot laden van de software en diagnostische tests . Rom bevat ook de kern -besturingssysteem software van de router .
RAM -geheugen

Naast permanente geheugen slaat , alle routers bevatten ook RAM of random access memory . Uw router slaat informatie op in het RAM memo dat relevant is alleen om je huidige routing sessie . Wanneer u schakelt uw router uitgeschakeld , het apparaat spoelt de inhoud van het RAM-geheugen . Routers bevatten ook een gespecialiseerde niet - vluchtig RAM variant genaamd NVRAM . De router behoudt software configuratie en inbedrijfstelling informatie in zijn NVRAM winkel. NVRAM wordt niet gereset wanneer de router is uitgeschakeld .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·De definitie van een NETGEAR -…
·Hoe te gebruiken Mijn Ricoh Co…
·Wat moet de Downstream Verbrui…
·Hoe maak je een Cat5 -kabel 
·Hoe maak je een LAN kabel test…
·Hoe de SonicWALL TELE3 Reset 
·De beste Wireless - N routers 
·Hoe te installeren Netgear WG1…
·Hoe kan ik een Linksys Dual - …
  Related Articles
Vijf redenen Tabletten zijn verschillend…
Fuji Electric Components 
Componenten op een Graphics - Card Induc…
Drie kritische componenten voor een graf…
Wat zijn Tablet PC Componenten ? 
Componenten van een minicomputer 
Onderdelen van een Computer Server 
Veel voorkomende problemen met een HP Sc…
Hoe te Circuit Board Components Identifi…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Laptop Drive …
·Hoe de Write Protection Uit een Jump dri…
·Hoe kan ik een Toshiba A215 Batterij dem…
·Hoe te tonercartridges Demonteer 
·HP Photosmart 7260 afdrukinstructies 
·Hoe maak je een Gedigitaliseerde Embroid…
·Hoe kan ik installeren HP Photosmart C31…
·Hoe je het scherm helderder te maken op …
·Hoe maak je een digitale cd Samsung TS -…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com