Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat moet de Downstream Verbruiksnormen Wees op een kabelmodem ?
Cable modems gebruikt radiofrequentie kanalen om gegevens te verzenden en te ontvangen via kabeltelevisie coaxkabels en bieden breedband internettoegang in woningen en bedrijven . De kabel modem communiceert met een kabelmodem beëindiging systeem of kabeltelevisie head - end van de internet service provider of ISP . Downstream energieniveau verwijst naar de data die wordt verzonden naar de kabelmodem , en upstream vermogen verwijst naar de gegevens die wordt verzonden naar de kabel-tv head - end . Downstream Definitie

downstream vermogensniveau op een kabelmodem verwijst naar de sterkte van een kabelmaatschappij head -signaal , het signaal dat wordt ontvangen door een kabelmodem . Het wordt beïnvloed door de signaal- ruisverhouding of SNR niveau , dat de sterkte en helderheid van het signaal dat de modem ontvangt . Downstream vermogensniveaus kan worden gemeten met een modem zelfdiagnose -service , gelegen op de modem fabricage 's website. Kabelmodem signaalniveaus nadelig worden beïnvloed door het weer , slechte kabelaansluitingen en ISP-netwerk versterker falen .
How It's Gemeten

De downstream vermogensniveau van een kabelmodem is gemeten in decibel millivolt , dat is geschreven " dBmV " wordt uitgedrukt door het te vergelijken 1 millivolt . Decibel millivolt is het referentieniveau van een meting van 1 millivolt over een schaal van 75 ohm , met 0 dBmV zijnde de verplichting om een ​​stabiele kabel- tv-beeld weer te geven . Dit referentieniveau is gemaakt om de minimale spanning van een tv- tuner nodig om een beeld , dat was 1000 microvolts creëren bepalen . Deze meting wordt ook gebruikt door kabelbedrijven die internettoegang bieden aan signaalsterkte van modems en kabeltelevisie kopstations bepalen .
Macht Level

De aanbevolen stroomafwaarts vermogensniveau van een kabelmodem is -10 dBmV naar 10 dBmV , met een minimale aanvaardbare snelheid van -11 decibel millivolt tot -14 decibel millivolt en een maximum snelheid van 11 decibel millivolt tot 15 decibel millivolt . De stroomafwaartse vermogensniveau van de modem signaal drie decibel worden boven of onder de maximale ter compensatie van de variatie in signaalsterkte veroorzaakt door de invloed van de buitentemperatuur op de coaxiale kabel .
SNR Levels < Br>

Naast downstream vermogen van de kabelmodem , de signaal - ruisverhouding of SNR niveau beïnvloedt ook het signaal van de kabelmodem . SNR niveaus zijn de aanbevolen modulatie error ratio, of MER niveaus , voor digitale kabel- signalen . Signaal - ruis- verhoudingen metingen dat het niveau of de sterkte van een kabelsignaal om het niveau van achtergrondruis veroorzaakt door elektronische inrichtingen die aanwezig zijn op de kabel vergelijken . De downstream SNR niveau moet worden 30 decibel of hoger . Signaal niveaus die buiten de 8 decibel millivolt tot 58 decibel millivolt bereik zijn kan een hoge signaal - ruisverhouding die kunnen interfereren met een internetverbinding en veroorzaken verbinding verlies , verlies van gegevens en vertragen upload /downloadsnelheden te ervaren . < br >

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe de Linksys WRT54GT Reset 
·Hoe maak je een NetGear MA111 …
·Verschil tussen TI83 en de TI8…
·Hoe de lay-out van een LAN 
·Moisture Control Strategies fo…
·Waarom Routers Fail ? 
·Hoe naar Mount een Internet Ro…
·MagicJack Device Removal Error…
·Verschil tussen een CAT 5 en C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Rijen van Keys Fix op een Dell La…
·Hoe HD- televisie kijken op uw computer 
·Hoe maak je een Sound Device In een comp…
·Alienware D9T Specs 
·Hoe de Microsoft LifeChat LX - 3000 Wire…
·BIOS Hangt bij Boot Up Tijdens de geheug…
·Relatie tussen grafische kaart en RAM 
·Hoe te converteren naar MG NL 
·Hoe Dell 2600 Batterijen Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com