Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe PC Mouse Freeze Solve
Het bepalen van de oorzaak van een bevroren pc-muis kan moeilijk en tijdrovend zijn . Het is erg frustrerend om je muis te bewegen alleen om te beseffen niets gebeurt op het scherm . Je cursor kan worden geplakt , en soms is je hele systeem is in een toestand van schorsing . Nieuwer optische en draadloze invoerapparatuur lijken meer vatbaar voor pc bevriest . Kwesties zoals onvoldoende geheugen , programma conflicten en hardwareproblemen kunnen alle problemen veroorzaken . Wat je
Extra computer en muis
Muis drivers nodig
Wattenbollen
Wattenstaafjes
Ontsmettingsalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
Reinig de PC Mouse < br
1

voor een standaard trackball muis > , koppelt u de muis , draai het om en draai vervolgens de borgring linksom om deze te verwijderen . Verwijder de trackball in de muis . Kopen van 2

Reinig de trackball met warm water en droog zorgvuldig . Reinig de rollers in de muis met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol . Vervang de trackball , zet deze dan met de borgring .
3

Reinig de buitenkant van de muis met alcohol en een watje . Voor een optische of draadloze muis , het reinigen van de onderkant van de muis en het oppervlak het zit op met een vochtige doek .
Los Hardware Problemen
4

Controleer of de muis goed is aangesloten . De connector zal ofwel USB of PS /2 . A PS /2 connector kleurcode groen en slechts in een richting worden geplaatst . Controleer of er geen verbogen of gebroken pinnen of schade , dan voorzichtig plug hem in , zorg ervoor dat de verbinding beveiligd is . Herstart de computer .
5

Sluit de muis op een andere computer , dan herstart de pc . Als de muis werkt na het testen op een andere computer , het probleem waarschijnlijk met uw pc of besturingssysteem. Ook, probeer een andere muis op de computer . Als er geen pc bevriezen , is de muis waarschijnlijk defect .

Overschakelen naar een andere USB-poort 6 . Soms muis freeze gebeurt als de muis is aangesloten op een USB hub . Sluit de muis rechtstreeks aan op een van de USB- poorten op uw pc . Probeer verschillende poorten tot je er een vindt die werkt .
7

Vervang de batterijen . Als je een draadloze muis hebt , vervang de batterijen door nieuwe . Ook, probeer dan een ander soort muismat . Soms oneffenheden kunnen interfereren met de werking van een draadloze of optische muis .
8

Installeer meer RAM-geheugen of geheugen . Als uw PC genoeg geheugen heeft, kan PC muis bevriezen optreden wanneer u resource-intensieve programma's draaien . Meer RAM-geheugen installeert zal helpen uw pc efficiënter.
Lossen softwareproblemen

Controleer 9 voor conflicten tussen apparaten . Als u een ander apparaat op uw computer installeert , kan het soms botsen met een pc-muis . Verwijder eventuele nieuwe hardware en stuurprogramma's die u hebt geïnstalleerd , start de computer opnieuw .
10

Installeer PC muis drivers . In Windows , opent u het "Configuratiescherm" en vervolgens " Systeem ". Selecteer het tabblad " Apparaatbeheer " , blader naar en selecteer uw muis. Verwijder alle stuurprogramma's die worden vermeld . Haal de stekker van de muis en de pc opnieuw opstarten . Steek de muis terug in , herstart het systeem , laat Windows de drivers opnieuw installeren als daarom wordt gevraagd .
11

verwijderen virussen . PC muis bevriezen en andere ernstige problemen kunnen worden veroorzaakt door virussen op de loer op uw system.Set het programma om een ​​volledige scan om de 24 uur draaien . Zorg er ook voor de virusdefinities worden regelmatig geactualiseerd .
12

Schakel video- acceleratie . Soms video acceleratie kan PC muis bevriezen veroorzaken . Ga naar ' Configuratiescherm ' en klik op ' Weergave ' en vervolgens " Change Display Settings . " Klik op de knop " Geavanceerde instellingen " , vervolgens op het tabblad "Prestaties " . Stel de versneller schuif op "Geen ", dan reboot . Herhaal dit proces de schuifregelaar omhoog een inkeping tot je het maximale bedrag van de versnelling zonder muis bevriezen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe om te controleren van uw m…
·Wat is het verschil tussen Sys…
·Problemen met Logitech SetPoin…
·Computer Problemen met het toe…
·Hoe maak je een Wireless Keybo…
·Hoe maak je verbinding een PS …
·De goede Computer Keyboard Hoo…
·Hoe te Sneltoetsen Schakel op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De beste manier om VHS Transfer naar DVD…
·Hoe te VLC Mijn Default Player op een Ma…
·Hoe te spelen een Digital Movie Van comp…
·Mijn Macbook is geplakt op het scherm la…
·HP Pavilion 310N Specs 
·Hoe maak je verbinding een notebook op e…
·Hoe om te controleren Printing Geschiede…
·Wat is EVGA e - GeForce 
·Hoe kan ik Windows Vista Toon Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com