Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Microsoft Mouse probleemoplossing
Wanneer de muis begint te mislukken of plotseling niet meer werkt , navigatie in Windows is moeilijk voor de gemiddelde gebruiker . Voor het kopen van een nieuwe muis , zijn er verschillende manieren om een ​​omkeerbare problemen oplossen . Zaken als batterijen of losse bekabeling kan de eenvoudige oplossing voor het probleem te zijn . Als een basis checklist van mogelijke problemen niet het probleem oplossen , de oplossing is om een nieuwe muis te kopen . Verbindingen en batterijen

De eenvoudigste tip voor probleemoplossing is om de verbindingen en de muis batterijen controleren . Als de muis een draad muis , controleer dan of het netsnoer stevig is aangesloten op poort van de computer . Ongelukjes kunnen gemakkelijk aan het snoer uit de computer , waardoor de muis veroorzaakt abrupt stoppen met werken .

Als de muis is een draadloos apparaat , controleer dan de batterijen . Draadloze muizen verliezen batterij snel omdat het apparaat wordt zo vaak gebruikt . Schakel de batterijen en controleer de werking . Een draadloze muis heeft ook een connector die inserts in de muis -poort op de computer . Ervoor dat zij over een stevige verbinding en ligt op korte afstand van de muis .
Drivers

Microsoft muizen
zijn verpakt met drivers op een cd - rom . Als deze stuurprogramma's niet zijn geïnstalleerd of beschadigd zijn geraakt , kan de muis niet of werken niet goed . Om de drivers opnieuw te installeren , klikt u op de knop Windows "Start " en selecteer "Configuratiescherm . " In het Control Panel , dubbelklik op het icoon " Device Manager " . Dit opent een venster waar alle apparaten op de machine worden vermeld . Rechtsklik op de rechtermuisknop en selecteer 'Update Driver . '

Voor Windows XP -machines , is een applicatie die te controleren op eventuele beschadigde of ontbrekende stuurprogramma bestanden, waaronder de muis . Klik op de knop Windows "Start " en selecteer "Run . " Type " SFC /scannow " in het tekstvak en klik op "Ok . " Dit loopt de applicatie die controleert op ontbrekende bestanden tegen de laatste back-up systeem . Als er bestanden worden gevonden ontbreken , de toepassing herstelt ze van een backup .
Slow Pointer Speed ​​

Slow wijzer snelheid
op de muis kan betekenen de batterijen verliezen macht , maar het kan ook worden veroorzaakt door een configuratie in het Configuratiescherm . In het Configuratiescherm van Windows machine , dubbelklikt u op het pictogram " Muis " . Dit opent een venster waarin instellingen muisbewegingen worden gecontroleerd . Verhoog de snelheid ( of verlagen als de muis is te snel ) en klik op de knop "OK " .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Help met een Keyboard Error : …
·Hoe kan ik een laptop 's Touch…
·Sneltoetsen maken voor program…
·Wat is de Modificatie toets ? 
·Hoe maak je een Palm OS toetse…
·Hoe maak je een Microsoft Inte…
·Problemen met een Microsoft- m…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Problemen oplossen Bluetooth &…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
Doet een muis werken met een iPad ? 
Kan ik laden Microsoft Word op de Apple …
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Werkt Microsoft Exchange Werk aan de iPa…
Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen als je Power Supply Uni…
·ReadyNAS 4200 en Mac compatibiliteit 
·Hoe Computer Hulp Artsen ? 
·Hoe maak je een foto met iPhoto Software…
·Hoe te Connect mijn computer op een moni…
·Hoe te Ink Levels Reset op Canon MX300 
·Canon ImageCLASS 1100 Specs 
·Waarom is virtueel geheugen nodig ? 
·Hoe te monteren een APC Smart UPS Batter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com