Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Microsoft Optical Mouse Problemen
Een Microsoft draadloze optische muis is een effectief en efficiënt apparaat dat is erg handig . Het gebruikt een USB ontvanger communiceren met de computer . Het kan soms in de problemen die leiden tot het intermitterend of helemaal niet werken . Met een aantal eenvoudige stappen voor probleemoplossing kunt u deze problemen op te lossen . Ontvanger

De Microsoft optische muis vertrouwt op een USB-ontvanger aan functies op uw computer uit te voeren . Tijdens de eerste installatie , de muis moet worden gesynchroniseerd met de USB-ontvanger . U moet de optische muis opnieuw te synchroniseren met de USB-ontvanger als de muis met tussenpozen werkt of werkt helemaal niet . Dit betekent gewoonlijk de muis niet goed de draadloze signalen van de ontvanger detecteren . Te synchroniseren , plaatst u de optische muis naast de ontvanger en druk op de knop op het tot het lampje groen . Volg de begeleide instructies om het proces te voltooien .
USB -poorten

Beschadigde , defecte of overbelaste USB -poorten kan problemen veroorzaken voor de USB-ontvanger gebruikt om de optische muis lopen veroorzaken . USB poort kunnen worden veroorzaakt door andere apparaten die op de computer . Sommige van deze apparaten veroorzaken een poort hub overbelasting van de computer moederbord en te voorkomen dat andere havens uit te werken . Herstarten uw computer kan soms oplossen USB -poort problemen . Als dat niet werkt , probeer dan het loskoppelen van de andere USB- apparaten los van de computer en sluit de USB- ontvanger aan op een andere USB -poort .
Storingen

Microsoft draadloze optische muizen zullen in de problemen als er elektrische storingen blokkeren van signalen met de USB-ontvanger . Elektrische apparaten, zoals draadloze routers , lampen , ventilatoren , mobiele telefoons veroorzaken een optische muis met tussenpozen werken , dat kan zeer irritant . Om dit probleem op te lossen , vermijd het plaatsen van de muis op een elektrisch apparaat of oppervlaktewater . Verwijder elektrische apparaten tussen de USB-ontvanger en de muis . Gebruik een muismat om het scrollen te verbeteren .
Software en drivers

Tijdens de installatie van de Microsoft draadloze optische muis , u de stuurprogramma 's en software voor de USB- installatie ontvanger te communiceren met uw computer . Deze drivers met de tijd kan corrupt uit stelselwijzigingen geworden en als gevolg daarvan te voorkomen dat de USB-ontvanger uit te werken . Herstarten uw computer kan soms dit probleem op te lossen , omdat het reset de instellingen van de driver . Als dat niet werkt , moet u proberen te verwijderen en opnieuw installeren van de drivers en software .
Expert Insight

Probeer je muis en ontvanger op een andere computer als u nog steeds problemen . Als het apparaat werkt , dan betekent dit dat er een probleem met uw computer . Contact op met de fabrikant van uw computer of uw apparaat nog steeds niet werkt na het proberen van al deze richtlijnen voor probleemoplossing . Er kan een probleem met uw computer die extra stappen voor probleemoplossing en richtlijnen vereist zijn. Controleren op updates van stuurprogramma's voor het apparaat en installeer ze waar nodig om de communicatie met de computer te verbeteren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een spatiebalk Ins…
·Hoe maak je een Synaptics Touc…
·Hoe de Touch Mouse Uitschakele…
·Hoe je het toetsenbord taal wi…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Hoe maak je een Microsoft Natu…
·Hoe te Large Fingers Controle …
·Hoe maak je een Lenovo Keyboar…
·Waarom is mijn toetsenbord pla…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
Doet een muis werken met een iPad ? 
Kan ik laden Microsoft Word op de Apple …
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Werkt Microsoft Exchange Werk aan de iPa…
Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
  Hardware Articles
·Hoe te Toevoegen Mijn boeken aan de B & …
·Wat is een Scratch Drive ? 
·Hoe de Wattage van een PC Bereken 
·Hoe maak je een Broken Eject DVD - R 
·Hoe maak je een Flatron L203WT Problemen…
·Hoe een HP DeskJet 1280 Reset 
·Hoe naar rechts Klik op een iPad 
·Hoe te gebruiken DiskPart om een Alignme…
·Hoe te Printer toevoegen HP 1120C naar C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com