Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe kan ik een Dell Muis installeren met geen cd
Een Dell computer muis is niet anders dan elke andere hardware onderdeel dat wordt gebruikt met een computer - er moet software die instructies over hoe het besturingssysteem interfaces met het bevat zijn. De computermuis is een van de meest voorkomende ingang hardware-apparaten , en moet worden geïnstalleerd, moet de juiste stuurprogramma . Hoewel de meeste fabrikanten leveren hun hardware drivers via cd , zijn er een aantal andere opties die niet van een compact disc nodig hebben . Wat je nodig hebt
USB flash drive
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 in de Dell muis . De gemiddelde computer muis maakt gebruik van een USB -verbinding , in tegenstelling tot PS /2 . Met een USB-muis , kunt u de stekker in en de computer moet deze automatisch detecteren. Met een PS /2 muis , moet u de computer opnieuw opstarten om het besturingssysteem te detecteren. Kopen van 2 Installeren van een Dell USB-muis zal gemakkelijker dan te proberen om het installeren van een PS /2 muis te zijn .

Auto - installeer de muis driver . Het besturingssysteem moet automatisch proberen om de muis te installeren . Ervan uitgaande dat de Dell - specifieke driver is niet gevonden op de computer , moet Windows in staat zijn om een generieke USB-muis driver te gebruiken . Technisch gezien kan een Dell USB-muis op een Mac en Unix /Linux computer als Windows worden geïnstalleerd . Een Mac zal automatisch detecteren van de muis en de poging om een generieke driver te installeren , overweegt Dell heeft een Mac - specifieke muis driver niet . Afhankelijk van de versie van Unix /Linux zijn run , zal het besturingssysteem ook kijken naar de algemene plugin installeren en USB-driver te spelen voor de Dell muis .
3

Download de Dell muis driver uit de Support-website van Dell ( zie bronnen ) of automatische installatie niet werkt . U kunt een flash drive te gebruiken om het stuurprogramma opslaan en overbrengen naar de computer in kwestie , indien nodig .
4

Installeer het gedownloade muis driver door te dubbelklikken op het uitvoerbare bestand en volg de wizard om de drivers installeren . Als dit niet een automatische installatie van de Dell muis zelf activeren , gaat u naar het Configuratiescherm en selecteer de optie om nieuwe hardware toe te voegen . Tijdens dit proces wordt u gevraagd of u de drivers /software die u wilt gebruiken om uw muis te installeren opgeven . Richt de installatie aan waar u de driver op uw computer is geïnstalleerd . Voltooi de installatie en reboot .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Muisa…
·Hoe maak je een draadloze Micr…
·Hoe maak je Typ een Smiley met…
·Hoe maak je Sluit een toetsenb…
·Hoe een muis gebruiken Met Han…
·Routebeschrijving Voor De 6215…
·Hoe te vervangen en installere…
·Hoe maak je een USB-toetsenbor…
·Hoe je het toetsenbord vervang…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een Fingerprint Reader uitschakelen 
·Handmatig Voeg een printer op een Mac 
·Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
·Hoe maak je een iPad gebruiken om te ver…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf op e…
·Hoe de eigenschappen van bestanden op ee…
·DIY Knipperende LED System 
·Hoe de processor ventilator verwijderen …
·Hoe de netwerkkaart wijzigen in een Sony…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com