Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat doen de F1 , F2 en F3 Mean op het toetsenbord van de computer ?
De F1 tot F12 toetsen op een toetsenbord van de computer worden vaak aangeduid als functietoetsen . De vele toepassingen of functies van deze toetsen variëren afhankelijk van welke programma's geopend en het actieve besturingssysteem . Functietoetsen soms gebruikt in combinatie met andere toetsen aanvullende taken. De andere toetsen gebruikt voor dit doel algemeen ALT en CTRL . F1

De eerste van de functietoetsen , numeriek gezien, is de F1-toets . In bijna elk programma voor elk besturingssysteem , de F1-toets dient ook als de hulp -toets . Als u hierop drukt , zal het in het menu Help te openen voor het programma dat momenteel in gebruik is. In Microsoft Windows , de F1 toets samen met de Windows-toets zal het Microsoft Windows Help en ondersteuning te openen . Het zal het taakvenster Microsoft Office taak openen wanneer gedrukt met de CTRL-toets .
F2

De F2-toets heeft een aantal functies die uniek zijn voor Microsoft Windows en de verschillende programma's . Wanneer een pictogram of een ander bestand wordt geselecteerd , zal de toets F2 de gebruiker de mogelijkheid om het hernoemen te geven . In Microsoft Word , kan de toets F2 een nieuw document wanneer ze samen met ALT en CTRL ingedrukt te openen . De functie afdrukvoorbeeld van Microsoft Word kan worden geopend door op de F2-toets en CTRL .
F3

De F3 toets wordt gebruikt in een verscheidenheid van programma's een zoekvenster te openen . MS - DOS besturingssysteem gebruikers kunnen de F3 -toets gebruiken om de meest recente commando te herhalen . In Microsoft Word , kan de F3 -toets gebruikt in combinatie met de Shift-toets hoofdletters veranderen voor een heel document . Het heeft de mogelijkheid om de volledige tekst kapitaliseren , evenals veranderen alle hoofdletters naar kleine letters . Het kan ook gewoon de eerste letter van elk woord kapitaliseren .
Andere functietoetsen

De F4 door F12 uitvoeren van een breed scala aan taken ook. De F4-toets opent een venster vinden in de meeste programma's . De F5 toets zal het huidige venster vernieuwen in bijna elke internet browser . In Microsoft Word , zal de toets F7 een spelling -en grammatica controle en de F12-toets zal het Save opent als menu uitvoeren . Het menu opstarten van Windows kan worden geopend met behulp van de F8-toets . De F11-toets wordt gebruikt om de modus Volledig scherm te gaan .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Logitech V450 Laser Cordless M…
·Hoe een muis Pad gebruiken als…
·Hoe maak je een Microsoft- 200…
·Hoe kan ik Vervang de linker k…
·Moederbord en Problemen met he…
·Gebruik van een computer track…
·De evolutie van het toetsenbor…
·Wat doen de F1 , F2 en F3 Mean…
·Hoe een muis te hechten aan ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Micro SD-geheugenkaart f…
·Hoe te Field of View berekenen voor een …
·Kiezen tussen een ATI en Nvidia grafisch…
·Hoe te Rotax 582 Automix Disable 
·Hoe kan ik een HP 4200 printer verbindin…
·Hoe te Socket AM2 converteren naar 939 
·Touchpad Gevoeligheidsinstellingen voor …
·Hoe je computers Switch Met een KVM-swit…
·Hoe de snelheid van Computer processoren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com