Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te kopen grafische kaarten voor laptops
Als u nodig hebt om te winkelen voor een nieuwe grafische kaart , is het gemakkelijk te voelen overweldigd door de enorme hoeveelheid functies die vandaag beschikbaar zijn . Het beste ding om te doen is vast te houden aan wat je nodig hebt en filteren op de hype van functies die niet op u van toepassing . Blijf geconcentreerd en volg deze eenvoudige stappen om een grafische kaart die het beste werkt voor uw laptop te kopen . Instructies
1

Evalueer uw behoeften . Wat is uw primaire gebruik van uw laptop ? Als je alleen gebruiken om te werken aan tekstdocumenten en e-mails lezen , zal u alleen de meest elementaire grafische kaarten nodig . Er is geen enkel punt in het betalen voor iets wat je niet gebruikt . Aan de andere kant, als je veel van 3D graphics werk , zul je waarschijnlijk de meest krachtige kaart beschikbaar is nodig . Dan heb je waarschijnlijk ergens tussenin vallen . Maak een lijst van alle grafische - intensieve taken die u uitvoert op uw laptop .

Onderzoek compatibiliteit 2 . Neem contact op met de fabrikant van uw laptop voor een lijst met grafische kaarten die compatibel zijn met uw specifieke merk en model van de laptop zijn . Informeer bij de grafische kaart fabrikanten om te zien of ze een kaart die compatibel is met uw laptop te produceren .
3

Krijg feedback . Zodra u uw oog hebt op een paar merken , doe een beetje onderzoek . Lees reviews van onpartijdige mensen online en in computertijdschriften . Vraag je vrienden , familie en collega's voor hun aanbevelingen . Vraag de verkopers welke merken ze gebruiken in hun laptops , en wat ze wel of niet leuk over hen .
4

Vergelijk prijs met functies . Nu je het hebt teruggebracht , kopen niet alleen de goedkoopste. Maak een lijst van de functies , en vergelijken hoe veel meer je zult moeten betalen voor de extra functies . Alleen u kunt beslissen het de moeite waard om meer te betalen .
5

Begrijp het terugkeerbeleid voordat je koopt . Voordat je klap onderaan uw hard verdiende geld , zorg ervoor dat u de kaart terug voor een volledige terugbetaling als het niet voldoet aan uw verwachtingen .

Previous: Next:
  laptops
·Thinkpad T42 Vs . T43 
·MSI GX640 Vs . G60 
·Hoe de Upgrade Dell Inspiron 5…
·Acer Laptop Keyboard worden ni…
·Acer Aspire One 10,1 touchpad …
·Hoe te wijzigen van een R31 Cm…
·Hoe kan ik een laptop Monitor …
·Laptop scherm zal niet opgeven…
·Hoe een HP Pavilion DV 8000 Be…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Surfing Games voor PS3 
·Hoe te Dllcache Bestanden terugzetten 
·Hoe te Demonteer Mijn Dell Inspiron 600M…
·De Sandisk Micro SD Mobile Memory Kit ku…
·Hoe maak je een SuperDrive reinigen in e…
·Hoe te Battery Power Met behulp van een …
·Hoe uw eigen pc torenontwerp 
·Hoe Microsoft Reader -bestanden converte…
·Hoe maak je een model M Keyboard Repair 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com