Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Pavilion DV 8000 Beeldscherm Scherm Vervangen
De HP DV8000 is een lid van de HP Pavilion serie notebooks . Hewlett Packard introduceerde de DV8000 in 2005 en vervolgens stopte met de serie . De DV8000 heeft een frame dat is 15,6 centimeter breed en biedt plaats aan een 17 - inch diagonaal LCD- scherm . Het display heeft een resolutie van 1440 x 900 pixels , waardoor de computer geschikt is voor zowel gaming en het bekijken van dvd-films maakt . Veranderen LCD -scherm van de computer vereist ongeveer een uur en een enkele basisinstrumenten . Wat je nodig hebt
Kleine platte schroevendraaier
Kleine kruiskopschroevendraaier
Tape of een container voor de schroeven
Labels
Potlood en papier
Anti - statische polsband of mat < br >
Toon Meer Aanwijzingen
Verwijdering
1

Sluit de computer af en koppel alle externe apparaten, inclusief de AC-voeding . Verwijder de batterij door het draaien van de computer ondersteboven met de voorkant naar u toe . Schuif de vergrendeling naar links en til de achterkant van de batterij omhoog en naar u op te tillen uit de baai . Kopen van 2

Draai de computer, zodat de achterkant naar u toe . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven los op de geheugenmodule en til de rechterkant van het deksel om het te verwijderen . De geheugenmodule is de baai in het midden van de bodem van de behuizing . Koppel de twee antenne draden gelegen in de baai uit hun berichten door aan de connectoren recht omhoog met uw vingers .
3

Verwijder de vijf schroeven in de onderkant van de zaak die de schakelaar afdekking in plaats . Er zijn drie schroeven in het batterijvak en een schroef aan elke kant van de achterkant van de computer . Draai de computer met de voorzijde naar u toe en klap het beeldscherm zo ver mogelijk . Steek een kleine platte schroevendraaier onder de binnenkant van het linker scharnier deksel en voorzichtig wrikken het op. Herhaal dit voor de rechter scharnier los en verwijder het afdekplaatje van de computer .
4

Zet de computer ondersteboven met de voorkant het dichtst bij u . Verwijder de enige Phillips schroef aan de rechterkant van de geheugenmodule baai en de enkele schroef in het midden - achterkant van het batterijcompartiment . Draai de computer om , zodat het scherm naar u met het deksel open zo breed mogelijk . Til de achterkant van het toetsenbord totdat u toegang tot de LED ribbon kabel . Til de stekker omhoog om deze te ontgrendelen en trek de lintkabel naar links om deze los te koppelen . Klap het toetsenbord naar voren totdat het rust gezicht naar beneden op de polssteun . Til lint connector van het toetsenbord omhoog om deze te ontgrendelen en trek de kabel naar voren om het te verwijderen . Verwijder het toetsenbord van de computer .
5

Koppel het beeldscherm kabel , gelegen aan de linker - achterkant van de bovenkap , door aan de connector recht omhoog . Maak de antenne draden uit hun clips aan de rechterkant van de bovenklep . Verwijder de zes schroeven waarmee het beeldscherm hechten aan de zaak . Drie schroeven in de juiste scharnier , twee in de linker scharnier en een net links van de linker scharnier . Til het beeldscherm recht omhoog om deze uit de behuizing te verwijderen .
Reassembly
6

Lijn het nieuwe beeldscherm op de zaak en vervang de zes schroeven die het op zijn plaats . Route de antenne draden langs hun klemmetjes en door het gat dat leidt tot de geheugenmodule compartiment waar zij hechten . Druk op de kabel van het beeldscherm naar beneden op de connector.

Plaats 7 van het toetsenbord naar beneden op de polssteun en steek de lintkabel in de connector . Druk de connector om te vergrendelen . Steek de lipjes aan de voorkant van het toetsenbord in de sleuven van de zaak en draai het toetsenbord naar de achterzijde . Schuif de LED lint kabel in de connector van links naar rechts en druk op de connector om deze te vergrendelen . Plaats het toetsenbord op zijn gebruikelijke plek .
8

Sluit het scherm en draai de computer om met de voorkant naar u toe . Weer vast de schroef in het geheugenmodulecompartiment en de schroef in het batterijcompartiment . Druk op de twee antenne draden op hun posten .
9

Draai de computer om en klap het beeldscherm zo breed mogelijk . Plaats de schakelaar op zijn plaats en druk op de scharnier dekt om het deksel vastklikken . Sluit de computer en zet het over met de achterkant naar u toe. Vervang de drie switch schroeven in het batterijcompartiment en de schroef in elke achterste hoek .
10

Plaats de geheugenmodule terug en draai de schroeven vast . Plaats de batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Het verschil tussen een laptop…
·De specificaties van een Sony …
·Hoe maak je een dv9000 Process…
·Hoe maak je een Key Installere…
·Streaming Video Problemen met …
·Hoe te omzeilen beschadigde la…
·Aanwijzingen voor Hoe maak je …
·Hoe te MSI Wind Fix OS X Audio…
·HP Pavilion ze5000 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de CMOS-batterij vervangen in een De…
·Hoe maak je een Real Tec HDMI Driver Fix…
·Hoe Memory Gebruik Bereken 
·Hoe te booten en Ubuntu Vanuit een Flash…
·Hoe maak je een monitor toe aan een Dell…
·Hoe maak je een Sticky spatiebalk Fix 
·Hoe je video's off van een HyperCam 
·Hoe HD krijgen van een laptop op een tv 
·Gids voor een HP laptop toetsenbord 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com