Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een dv9000 Processor Upgrade
snelheid van uw processor bepaalt de kwaliteit van de prestaties van uw laptop . Processoren behoren tot de meest voorkomende vervangen hardwarecomponenten . Upgraden naar een iets snellere processor zal het geluid sterk verbeteren . De HP Pavilion dv9000 laptop wordt geleverd gebouwd met een AMD Turion Core Duo processor die draait op ongeveer 2 GHz . De processor vervangt vereist dat u de laptop uit elkaar te halen . U kunt de laptop hardware-apparaten beschadigen als je niet oppast . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Paperclip
Platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw laptop en ontkoppel de voedingskabel . Trek de LCD-paneel deksel en draai de laptop over dus het is naar beneden gericht . Draai de laptop , zodat de voorste opening is naar voren gericht . Kopen van 2

Zoek en verwijder de batterij uit de linkerbovenhoek van de laptop door te drukken op de knop batterij release. Zoek de harde schijf compartiment bestrijkt in de linker en rechter hoeken van de laptop . Er zijn twee harde schijven in de dv9000 . Verwijder de Phillips - kop schroeven die elk compartiment op zijn plaats . Verwijder elke deksel van de laptop . Pak treklipje elke harde schijf van plastic en til elk station uit het compartiment .
3

Verwijder de vier rubberen voetjes uit de vier hoeken van de laptop met een platte schroevendraaier . Zoek en verwijder de geheugenmodule compartiment en de bevestigingsbouten . Het compartiment is gelegen nabij het centrum van de onderste behuizing . Spreid het behoud van vergrendelingen aan weerszijden van de RAM- module in het geheugen compartiment . Kantel de module omhoog in een hoek en verwijder deze uit het geheugenslot . Herhaal dit voor elke module verwijderd .
4

Vind de cd - rom-drive in de linkerbovenhoek net onder het batterijcompartiment . Verwijder het behoud van Phillips - schroeven . Duw het uiteinde van een paperclip in de stationsvergrendeling gat in de frontplaat van de DVD drive . Duw de paperclip in het gat totdat de schijf naar buiten komt van het compartiment . Trek het rijden van het compartiment.
5

Verwijder de zes Phillips - kop schroeven van de lege accu compartiment . Plaats de laptop open en open het LCD -scherm . Verwijder de Phillips - kop schroeven vlak boven het geheugen compartiment linkerhoek . Deze schroef is een van bevestigingsschroeven van het toetsenbord. Verwijder de twee kruiskopschroeven van linksboven en rechts hoeken van de onderste behuizing 's . Deze schroeven helpen beveiligen van de LCD-paneel op zijn plaats .
6

Pak het toetsenbord bezel en plaats het gezicht naar beneden over het oppervlak van de laptop . Het toetsenbord bezel is de beschermende plastic strip boven het toetsenbord montage. Koppel het zwarte lint kabel vanaf de onderkant van het toetsenbord bezel . Verwijder het montagekader van de laptop .
7

Verwijder de drie Phillips - schroeven van achter het toetsenbord bovenste rij toetsen . Pak het toetsenbord en plaats het naar beneden gericht op het oppervlak van de laptop . Koppel grote lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord .
8

Zoek de luidspreker montage aan de knopkaart buurt van de top van de bovenste behuizing . Maak de voedingskabel van de luidspreker assembly 's van de button board . Verwijder de Phillips - kop schroeven die de spreker montage op zijn plaats , en verwijder deze uit de laptop .
9

Koppel de LCD netsnoer zich vanaf de linkerkant van het scherm naar het midden van het moederbord . Koppel de kleine microfoon kabel van de knopkaart buurt van de top van de bovenste behuizing monteren . Het is de enige kabel aangesloten op de button board . Koppel de camera kabel zich vanaf de rechterkant van het scherm om het moederbord montage . Verwijder de Phillips - kop schroeven van de LCD scharnieren . Verwijder het gehele LCD -scherm montage van de basis van de laptop .

Plaats 10 de onderkant van de laptop naar beneden . Verwijder alle resterende schroeven van de onderkant behuizing . Dit omvat alle schroeven van binnen een van de lege hardware compartimenten . Plaats de laptop open en doe hetzelfde aan de bovenkant behuizing . Koppel alle zichtbare kabels uit het moederbord .
11

Pak de achterste rand van de bovenste behuizing . Til deze recht omhoog tot aan de bovenste behuizing loskomt van de basis van de laptop . Verwijder de bovenste behuizing van de basis , zodat innerlijke inhoud van de laptop zijn toegankelijk Stel de bovenste behuizing aan de zijkant .
12

Verwijder alle resterende schroeven waarmee het moederbord aan de onderkant behuizing . Koppel alle overige kabels en aansluitingen van het moederbord .
13

Neem de linkerkant van het moederbord , kantel en til het moederbord uit de onderste behuizing . Draai het om en plaats deze op een schone , vlakke werkoppervlak .
14

Zoek de grote ventilator aan de onderzijde van het moederbord . Koppel de voedingskabel los van het moederbord . Verwijder de beveiliging van Phillips - schroeven , en til de ventilator uit het moederbord montage. Dit zal de processor chip te onthullen .
15

Draai de processor platte kop vergrendeling schroef tegen de klok in totdat deze is losgekoppeld van het stopcontact . Verwijder de oude processor van het moederbord en opzij leggen .
16

Installeer de nieuwe processor chip en monteer de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell laptop Dem…
·AMD 64 X2 -configuratie-inform…
·Laptop Charger Tips 
·Hoe maak je een gekrast Laptop…
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Hoe te gebruiken mijn Visa om …
·Hoe te Gebruikt & Refurbished …
·Hoe om te gaan in veilige modu…
·De scroll functie op Laptops 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·iPad Pros & Cons 
·Hoe maak je een Capture Card Setup voor …
·Waarom wordt Klok mijn computer langzame…
·Hoe u de Epson R310 naar Black Ink Only 
·Wat is Dell Inspiron 1545 ? 
·Hoe je apps op een iPad installeren zond…
·Hoe kan ik een draadloze kaart te instal…
·Hoe te openen van de DVD drive op een Qu…
·Wat is de aanbevolen hoeveelheid vrije r…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com