Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Soorten Laptop Geheugen
U weet waarschijnlijk uw computer heeft een geheugen , maar weet je wat voor type het is ? Het is van essentieel belang informatie te hebben bij de hand , vooral als uw computer begint te vertragen onder het gewicht van uw krachtige multitasking . Weten wat voor soort geheugen je laptop nodig heeft, is de eerste stap naar verbetering van de capaciteit van uw laptop en krijgt het meer soepel. De feiten

meeste laptops
gebruiken wat wordt genoemd SO - DIMM-geheugen , wat staat voor kleine outline dual in-line memory module . Dit is een geminiaturiseerde versie van de DIMM -modules worden gebruikt in de meeste desktop-pc's .

Weten uw laptop waarschijnlijk maakt gebruik van SO - DIMM -geheugen is niet genoeg , als die term pas echt beschrijft de module en niet de herinnering typen zelf . Daarnaast zullen verschillende laptops vereisen verschillende aantallen pinnen om geheugenmodules verbinding te maken. Raadpleeg de handleiding van uw laptop voordat u geheugen keuzes .
Typen

Er zijn drie soorten van SO - DIMM-geheugen , die voortbouwen op elkaars capaciteiten .

SDRAM staat voor Synchronous Dynamic Random Access Memory . Dit type geheugen synchroniseert zich met de processor van de computer , waardoor een soepele toegang . Met de vooruitgang van de technologie , de meeste nieuwere laptops niet meer SDRAM gebruiken .

DDR SDRAM
is SDRAM met een double data rate . Dit betekent dat het twee keer zo snel als standaard SDRAM , en het is een van de twee meest voorkomende types van geheugen vinden in moderne laptops vanaf augustus 2009.

DDR2 SDRAM
is nog een upgrade naar de originele SDRAM concept. Een groot voordeel van dit type geheugen is dat het trekt minder stroom dan zijn voorgangers , waardoor minder aanslag op uw laptop .
Overwegingen

Daarnaast naar SO - DIMM-geheugen , kan een klein percentage van de moderne laptops een MICRO - DIMM -kaart te gebruiken . Of van u een van deze of niet , is het belangrijk om het feit dat verschillende pin configuraties bestaan ​​voor SO - DIMM- kaarten herkennen . Raadpleeg de handleiding van uw computer om te zien welke configuratie uw laptop nodig heeft.

Je geheugen behoeften zal grotendeels worden bepaald door hoe u uw laptop gebruiken . Algemene surfen op het web en het gebruik van een tekstverwerker zijn veel minder belastend voor de bronnen van uw computer dan hardcore gaming . Beide applicaties hebben verschillende geheugen eisen .
Een opmerking over DDR en DDR2 SDRAM

200 - pins versies van zowel de DDR en DDR2 SDRAM bestaan ​​. Echter, ze zijn niet compatibel met elkaar en dient niet te worden geschakeld - hoe verleidelijk het zou kunnen zijn . U zult niet in staat om een 200 - pins DDR2 SDRAM -module past in een sleuf die voor een 200 - pins DDR SDRAM-module , dus raadpleeg de handleiding van uw laptop en niet uw geld en tijd niet verspillen .
< br > Waarschuwing

Helaas , de meeste laptops hebben een maximale hoeveelheid geheugen die ze kunnen ondersteunen . Raadpleeg de handleiding van uw laptop voor de aankoop van het geheugen om ervoor te zorgen dat je zal niet gaan over de grens van wat het kan accepteren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te installeren Dell Inspir…
·De batterij laadt niet op mijn…
·Hoe je het touchpad gevoelighe…
·Hoe te schakelen tussen Laptop…
·Hoe de CMOS- chip vervangen op…
·Hoe je naar de Mouse Eigenscha…
·Hoe maak je een CR 1220 batter…
·Slechte prestaties Laptop 
·Compaq Laptop Gestopt opladen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·De eMachine M250 netbook Specs 
·Nurit 3010 Vs . Nurit 8320 
·Hoe te Welke ATI Card Bepaal I Have 
·Emachines 533I System Specs 
·Hoe kan ik XP opnieuw installeren op een…
·Toshiba Notebook Tricks 
·Hoe kan ik meerdere Papers Met behulp va…
·Vragen over Systeemherstel 
·Hoe goed Hook Up een Elite DVI - D naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com