Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Kan een laptop Monitor worden gerepareerd
? Laptops aanbod gemak en mobiliteit voor de actieve persoon . Hun gemak als een educatief hulpmiddel , werk assistent , communicatie hulp , entertainment bron , zelfs een kookboek , pen en papier bijna achterhaald hebben gemaakt . Hoewel kleinere op verschillende fronten dan de toren en haar bijlagen , de laptop is uitgegroeid tot een dominante aanwezigheid in de informatie -technologie revolutie . De komst van Wi - Fi is gestold de populariteit van de laptop , biedt onbeperkte mobiliteit voor de gebruiker , en het verstrekken van brede toegang tot het internet .
Identificatie

Laptop monitoren gebruiken LCD ( liquid crystal display ) -technologie die het gebruik van een achtergrondverlichting aangrijpt , TFT ( thin - film transistor ) array, kleurenfilters en een polarisator . De gepolariseerde scherm vervangt de oude glas -monitoren, die de hunkier balie modellen van het verleden te passen . De achtergrondverlichting zorgt voor een constante gloed die een beeldkwaliteit op basis van componenten en configuraties van het scherm weergegeven . Dit licht verlicht en verspreidt , het creëren van een wit licht achter het LCD -scherm . Het licht reist in een uniform pad , het penetreren van een verticale polarisatie . Het doorlopen van een TFT- array die passage van het licht dicteert . De hoeveelheid licht bepaalt de tentoonstelling van kleuren gecreëerd . Het proces gaat verder , het toepassen van spanning die ervoor zorgt dat vloeibare kristallen aan line-up rechtdoor tot het scherm is perfect .
Functie

Een waardevol hulpmiddel van de 21e eeuw , de laptop is niet zonder gebreken . Zijn mobiliteit factor vergroot de kansen voor nood . Het LCD -scherm is een van de meest voorkomende laptop onderdelen defect raken . Het scherm is gevoelig voor zichtbare schade . Bijvoorbeeld , als de LCD scheuren , kan vloeistofverspreiding optreden en moet de beeldscherm vervangen . Als transistors stoppen reageren , of het scherm laarzen omhoog en verdwijnt , moet u software ondersteuning . Abnormale pixels duiden vaak fabricagefouten .
Effecten

Een oude laptop kan reageren op de zachte masserende van olie rond de pixel lagen . Een andere fundamentele optie is om de laptop monitor eenvoudig veranderen .
Opties

Met een doorgewinterde laptop , kan een monitor verandering de beste oplossing te zijn . Een kleine Phillips schroevendraaier , mes en papieren handdoek zijn alles wat nodig is . Haal de stekker van het apparaat en de batterij te verwijderen . Verwijder de schroeven van onder de schroef covers op de voorkant van het scherm assemblage . Steek een vinger tussen het voorpaneel en het scherm , het luisteren voor de snap . Werken de ring zachtjes heen en weer met je mes .

Verwijder en plaats het scherm op de papieren handdoek . Koppel de videokabel , die vaak wordt op zijn plaats gehouden door tape , door op de lipjes aan de zijkanten van de videokabel poort .

Maak de regelaar , en koppel en ontkoppel de videokabel . Keren dit proces om nieuwe scherm te installeren .
Overwegingen

Veel problemen
met een laptop kan worden tegengegaan door de aankoop van een garantie. Een garantie biedt meestal een snelle en goedkope oplossing voor het onverwachte .
Waarschuwingen

Laptop gebruikers
kan bedreven worden met het toetsenbord en geen idee over een kruiskopschroevendraaier . Vertrouwd te maken met het gereedschap

Omvormers
zijn gevaarlijk . Draait op 4 tot 7 ampère van stroom , kunnen ze leiden tot de dood .

Previous: Next:
  laptops
·720p Vs . 1080p gaming laptops…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 2…
·Hoe kan ik een laptop Schip na…
·Toshiba Laptop Zal niet Kom op…
·Mijn Compaq Armada E500 wil ni…
·Hoe een gateway Vervang T - 16…
·Hoe je Wireless Assistant insc…
·Laptop Touchpad Tips 
·Hoe Memory In een HP Dv8000 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Het vervangen van een chip in een MacBoo…
·Hoe maak je een Video Card Bepaal zonder…
·De eMachine M250 netbook Specs 
·Wat is Computer Memory Timing ? 
·Hoe een BIOS scherm op een HP pc Toegang…
·HP Pavilion A250n Specs 
·Hoe maak je een WiFi- kaart te installer…
·Hoe maak je een Input Long Dash 
·DIY CPU Cooling 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com