Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Laptop Scharnier Install
HP is meestal bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten , maar hebben laptop scharnieren op HP laptops de spreekwoordelijke doorn in zijn poot op verschillende modellen geworden . Omdat deze fabricagefout werpt zo'n breed net over de gehele HP laptop lijn , moet u bepalen welke HP laptop die u gebruikt om uw specifieke scharnier vervangen --- elk model heeft een andere demontage methode . Er zijn echter een aantal belangrijke stappen die voor alle HP laptop modellen . Wees voorzichtig bij het demonteren van uw scherm assemblage , met name rond het LCD-scherm en de bezel . Wat je nodig hebt
Aardingspolsband
Kleine schroevendraaiers
Replacement scharnier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Doe je aarding polsband en bevestig de metalen leiden tot een geaard oppervlak . Hiermee wordt voorkomen dat elektrostatische ontlading potentieel gevoelige onderdelen vernietigen binnenkant van uw laptop . Koppel alle kabels of stekkers aangesloten op de laptop . Flip de laptop over en verwijder de batterij . Verwijder de zes schroeven binnenkant van het batterijcompartiment . Kopen van 2

Wrik het afdekplaatje op de top van de "Power " en " Reset" knop zachtjes , met een kleine platte schroevendraaier . Plaats een schroevendraaier tussen de schakelaar deksel en het toetsenbord en wrikken omhoog totdat deze loskomt . Zodra de schakelaar deksel wordt verwijderd , plaatst u deze aan de kant .

Draai 3 schroeven van de bezel en wrikken de ring voorzichtig weg van het LCD -scherm ( rond de LCD's bezel , zijn er vijf schroeven --- een in elke hoek en een precies in het midden aan de bovenkant van de ring ) . Wees voorzichtig dat u geen krassen op de ring of het LCD -scherm .
4

Verwijder de drie schroeven aan beide scharnieren en koppel de omvormer aan de voet van de LCD uit zijn voeding . Wrik het LCD- weg van de cover , het blootstellen van de video lintkabel . Koppel de lintkabel van het scherm .
5

Verwijder de twee schroeven aan elke kant van het scherm dat de LCD te bevestigen aan het frame . Het LCD moet nu trek gratis .
6

Verwijder de drie schroeven ( met de volledige scharnierstelsel blootgesteld ) dat het scharnier vast te zetten aan het chassis van de laptop . Verwijder het scharnier en de kleine zwarte cover rond het scharnier .

Place 7 de deksel over de vervanging scharnier en monteer de laptop , naar aanleiding van de eerdere instructies in omgekeerde volgorde .

Previous: Next:
  laptops
·De HP ZV5200 versus de ZV5410u…
·Kan T9500 processors Werk in A…
·DIY Laptop Skins 
·Hoe kan ik een MAC-adres zoeke…
·Hoe je het RAM vervangen op ee…
·Mijn HP HDX18 Is Oververhittin…
·De IBM ThinkPad serie laptops …
·Over Panasonic Laptops 
·Hoe kan ik een laptop batterij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Konica Minolta tonercart…
·Wat is debuggen op uw computer? 
·Hoe kan ik een draadloze printer aanslui…
·Hoe de Canon 6700 printer Profiel Bewerk…
·Hoe te NPV berekenen op een TI83 
·Voordelen & Nadelen in Soorten Printers 
·Hoe DVD- drives oplossen in Laptops 
·Mijn PC zal niet Detect My 8 GB microSD-…
·Hoe te herkennen een 4GB Micro SD Card 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com