Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te NPV berekenen op een TI83
Als u zich afvraagt ​​hoeveel je moet investeren in die " zekere ding " en zie een bepaald rendement op het, kan de netto contante waarde te helpen . Netto contante waarde (NCW ) berekent een verwachte hoeveelheid gezien de oorspronkelijke cash flow , de rente , meerdere inkomende cash flow stromen en de duur van die stromen . De TI - 83 financiële calculator is uitgerust met een functie NPV die werkt met deze gegeven parameters . Met behulp van de TI - 83 bochten berekenen NCW in een eenvoudige reeks van stappen . Instructies
1

Druk op de blauwe " Apps "-knop op de rekenmachine . Druk op de rechter pijltoets van het toetsenbord joystick om de " Finance " app te selecteren . Druk op ' Enter '. Kopen van 2

Scroll naar beneden met de pijl naar beneden van het toetsenbord joystick totdat u de optie NPV bereiken . Druk op "Enter " om de optie te selecteren .
3

Voer de rente als een geheel getal met het toetsenblok en druk op de " " knop . Bijvoorbeeld , als de rente is 7 procent , dan gewoon voer " 7 " en " , " .
4

Voer de oorspronkelijke cashflow bedrag , en druk op de komma -toets . Druk op de toets " 2 " , en druk op de linker haakje knop naar links beugel symbool of " { " krijgen . Voor het voorbeeld , de oorspronkelijke cashflow bedrag nul is , dus je zou binnengaan " 0 , { " .
5

Vul het bedrag van uw cash flow stroom met het toetsenbord , het scheiden van de verschillende bedragen bij een komma . Bijvoorbeeld , als de verschillende kasstroom bedragen waren 2000 en 4000 , voert u " 2000 , 4000 " . Druk op de knop " 2 " , en druk vervolgens op de linker haakje knop links beugel symbool naar de cashflow ingang te beëindigen .

Druk 6 de komma -toets , druk dan op de knop " 2 " en de linker haakje knop links haakjes te maken . Voer de frequenties van de cash flow stromen , gescheiden door een komma . Als de eerste frequentie is 3 en de tweede is 5 , voert u " 3 , 5 " . Beëindig de frequenties door op de " 2 " toets en vervolgens de rechter haakje knop .
7

Druk op de groene toets " Alpha " en dan " Enter " op te lossen voor de NPV . Voor het voorbeeld zou het hele commando verschijnen als " npv ( 7 , 0 , { 2000 , 4000 } , { 3 , 5 } " en het antwoord zou zijn 18,636.56194 .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik gegevens te herstel…
·Zijn alle computers compatibel…
·Hoe maak je Windows-onderdelen…
·Nvidia Card Problemen 
·Hoe te converteren DVI-naar -V…
·Hoe een Thumb Drive Fix 
·Hoe partitie Maten in XP 
·Ativa USB Flash Drive kan niet…
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een A20 Demonteer 
·Hoe Set AGP Aperture Size 
·Athlon XP Overclocking Guide 
·Hoe maak je een diavoorstelling in iWeb …
·Hoe de Mac PowerBook Repair Tegenlicht 
·Hoe maak je verbinding een Electronic Ke…
·Wat is Verwisselbare schijf van een comp…
·Hoe je problemen met een HP Docking Stat…
·Voordelen van een Mainframe Computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com