Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een draadloze kaart installeren in een IBM ThinkPad A30
De IBM /Lenovo ThinkPad A30 is een kleine form factor laptop computer gebaseerd op een Intel Pentium III- mobiele processor . De ThinkPad A30 heeft een interne uitbreidingssleuf voor een mini PCI- kaart die kan worden gebruikt om een ​​draadloze adapter te installeren . Met een mini-PCI draadloze adapter is geïnstalleerd , is het mogelijk om online met de ThinkPad A30 te krijgen zonder te hoeven worden aangebonden aan een Ethernet-of telefoonkabel . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Mini PCI draadloze adapter ( onderdeelnummer 26P8092 of 26P8472 )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de ThinkPad A30 naar beneden en verwijder alle aangesloten randapparatuur en kabels . Draai het Notebook om en leg het op een zachte ondergrond . Merk op dat de batterij aan de achterkant van de computer . De kleine plastic lipje ernaast is de ontgrendeling . Kopen van 2

Houd de batterijvergrendeling , gebruik dan de opstaande plastic rand te tillen en trek de accu uit de ThinkPad A30 . Met de lege batterijhouder naar u , de deur die de mini PCI-uitbreidingsslot is de deur beveiligd door twee kruiskopschroeven aan de linkerkant van de ThinkPad A30 .
3

Verwijder de twee kruiskop schroeven waarmee de mini PCI-uitbreidingsslot deur . Til de deur uit de buurt van het systeem en leg het opzij . Onder de deur , moet u de twee draadloze antennekabels vinden voor de ThinkPad A30 . Elke kabel heeft een kleine lipje aan het uiteinde met het label " MAIN" of " AUX ". Voorzichtig verplaatsen van de kabels , zodat de draadloze kaart niet zal afdekken of blokkeren wanneer deze is geïnstalleerd .
4

Houd het draadloze kaart, zodat de kant met de twee antennekabelconnectoren ( ook het label "MAIN " en " AUX " ) naar boven . Schuif de gouden contactpunten van de draadloze kaart in de open sleuf onder een lichte hoek zodat de metalen clips in de uitbreiding compartiment niet verhinderen dat de kaart naar binnen Als de contactpunten zijn volledig in de sleuf , duw het bovenste deel van de kaart naar beneden totdat de metalen clips vergrendelen in de uitsparingen aan de zijkanten van de draadloze adapter . De kaart moet stevig op zijn plaats en moeilijk te wiebelen . Als het niet veilig voelen , trek de klemmen uit elkaar , verwijder de kaart en herhaal deze stap .
5

Sluit de antenne draden in de ThinkPad A30 naar de mini- PCI draadloze kaart door op de connectoren op te van de kaart antenne berichten . Zorg ervoor dat de kabel met het opschrift "MAIN " is verbonden met het label post " MAIN, " en doe hetzelfde voor de " AUX" -kabel .
6

Zet de ThinkPad A30 weer bij elkaar door het vervangen van de mini PCI-uitbreidingskaarten deur en twee kruiskopschroeven , het plaatsen van de batterij terug in het compartiment , en het vervangen van de randapparatuur en kabels die aan het begin van de procedure werden verwijderd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een ASUS laptop ko…
·Hoe te Helderheid verlagen op …
·Hoe maak je een Panasonic Toug…
·De A215 - S5818 Toshiba Satell…
·Hoe maak je een Bluetooth conf…
·Vergelijking van de D600 en D6…
·Toshiba Satellite L305 - S5933…
·Mijn laptop zal niet opladen 
·Hoe de geur van rook Get Out v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De beste Linux Laptops 
·Basis van het gebruik van Flash Drives 
·Hoe maak je een Micro Center Flash Drive…
·Hoe maak je een beeldschermadapter Insta…
·Hoe maak je een USB toe aan een router 
·Hoe je Creative WebCam Instant Installee…
·Hoe te converteren van FAT32 naar NTFS B…
·Hoe te Core 2 Duo invoegen in een Dual -…
·Hoe te verbinden Drie Harde Schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com