Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Acer Aspire 4530
Acer is een belangrijke speler in de laptop markt , waardoor concurrenten een aantal ernstige hoofdpijn met haar high - performance producten aangeboden tegen redelijke prijzen . Nogmaals , Acer afgerond een configuratie gericht om zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen , alle onder de naam Acer Aspire 4530 . Onder de motorkap

Het hart van deze 14,1 " schoonheid is een AMD Turion X2 dual - core processor die tussen 1,9 en 2,4 gigahertz , afhankelijk van het model . Verpakt met 1 tot 2 megabyte cache geheugen , het is krachtig genoeg om op de dagelijkse taken van een normale gebruiker . om dingen te soepel gaat , wordt de Acer 4530 uitgerust met 1 of 2 gigabyte aan RAM-geheugen , uitbreidbaar tot 4 GB .
opslag < br >

Afhankelijk van de uitvoering , de Acer Aspire 4530 komt uitgerust met een SATA- harde schijf van maximaal 320 GB . Als dat niet genoeg is , kunnen gebruikers gegevens op te slaan op externe media , zoals cd's of dvd's met behulp van de DVD Multi - brander .
multimedia

belast met de multimedia-inhoud is van de laptop NVIDIA GeForce 9100M chipset . met 256 MB dedicated geheugen en een andere 496MB geheugen verkrijgbaar via de TurboCache technologie , de GeForce 9100 is een heel krachtige chip . het presteert goed voor de dag - tot-dag taken zoals surfen op internet , foto's browsen en bewerken van documenten , en zelfs geeft een aantal goede resultaten met niet-zo - veeleisende games . de Aspire toont beelden op een 14,1 " WXGA LCD -scherm . Profiteren van de CrystalBrite -technologie , levert kristalheldere beelden met een 1280 - by - 800 - pixel resolutie .

Een HD audio -uitgang met geïntegreerde speakers , webcam en 5 - in - 1 kaartlezer maken het multimedia pakket aangeboden door de laptop .
Connectiviteit

Naast de Gigabit LAN en Wi - Fi-netwerk connectors , de Acer Aspire 4530 is ook uitgerust met een Bluetooth 2.0 module te vergemakkelijken de communicatie met mobiele apparaten .
Mobiliteit

de Acer Aspire 4530 wordt geleverd met een 6 -cel batterij , die in staat van het houden van de laptop up and running voor ongeveer 3 uur , afhankelijk over de uitgevoerde activiteiten .
Look and Feel

de laptop wordt geleverd in een elegante zwarte afwerking . Het toetsenbord heeft een strak uiterlijk , het bijhouden van de Acer - specifieke vorm voor de spatiebalk en de Alt-toets . Vijf knoppen zijn beschikbaar op de linkerkant van het toetsenbord om snel toegang tot connectiviteit functies zoals Bluetooth bieden . Ook in de linkerbovenhoek , geïntegreerd in de speakers bar is de snelle knop toegang tot de Acer Empowering Technology , een multimedia- en power management tool . Het touchpad , gelegen in het midden onder het toetsenbord , voorzien van een verticale en horizontale zoom voor gemakkelijke navigatie .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Satellite A105 Specs 
·Hoe uw laptop te verbeteren 
·Hoe kan ik een laptop Deksel S…
·Hoe de CD-speler van een IBM T…
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe maak ik Demonteer een Syna…
·Hoe kan ik een laptop Ship 
·Inspiron 8500 Specs 
·Hoe vindt u het modelnummer va…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een videokaart installeren o…
Hoe een ACER geïntegreerde videokaart v…
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Hoe een NVIDIA grafische kaart te instal…
Hoe kan ik mijn Aspire 3000 videokaart ?…
Over de videokaart in een Mac Mini 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een i3 als een DVR 
·Hoe om te upgraden SSD EE PC 901 
·Hoe te berekenen Vermiste een Ohm op een…
·Hoe maak je een draadloze printserver to…
·Hoe de cd /dvd-lade te verwijderen van e…
·Speed ​​Test voor een MacBook Pro 
·iPad Secrets 
·Verschil tussen Core Solo & Core Duo Int…
·Hoe maak je een computer schoon Tower 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com