Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te DC-Jack Vervang voor Dell Inspiron 6000
Het vervangen van de power aansluiting in uw Dell Inspiron 6000 is niet precies zo eenvoudig als het vervangen van de batterij , omdat de power aansluiting is aangesloten op het moederbord van de computer . Dat betekent dat je nodig hebt om bijna volledig uw laptop uit elkaar te halen alleen maar om de defecte of gebroken jack te bereiken . Zodra je daadwerkelijk naar de aansluiting , zult u merken dat het vervangen is het een vrij eenvoudig proces . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Soldeerbout
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Inspiron 6000 en haal de stekker uit kabel . Draai uw laptop ondersteboven en schuif de batterij uit het compartiment , dat is aan de onderkant van de computer . Kopen van 2

Zoek de rechthoekige harde schijf ruimte direct naast het batterijcompartiment . Gebruik uw Phillips schroevendraaier om de twee schroeven die het op zijn plaats te verwijderen . Grip van de harde schijf aan de rand van de computer en schuif deze uit de baai .
3

Zoek de CD /DVD optische drive tegenover de harde schijf compartiment en verwijder de enkele schroef naast het optische station . Er is een hangslot naast de schroef . Grip van het optische station door zijn einde aan de rand van de computer en verwijder deze .
4

Zet uw Inspiron rechtop en open het scherm zo ver terug als het zal gaan . Steek de punt van uw platte schroevendraaier in het gat waar de plastisch scharnier deksel boven het toetsenbord aan de zijkant van de computer . Til op de schroevendraaier om het pop uit plaats en verwijder deze .
5

Gebruik je kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven net boven het toetsenbord te verwijderen . Til het toetsenbord op en zoek de dunne ribbon kabel aangesloten op de achterkant ervan . Haal de stekker van deze kabel waar het aansluit op de achterkant van het toetsenbord . Stel het toetsenbord opzij .
6

Zoek de drie kabels ( twee antennekabels en een videokabel ) net boven de plaats waar het toetsenbord gebruikt om te zitten en maak hen.
7

Gebruik uw kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen op de scharnieren net onder het scherm van de laptop . Daarna schakelt u de computer om en verwijder de schroeven uit de rug van de scharnieren . Zet uw computer , zodat de voorkant naar u toe. Til het scherm zelf weg van de computer en leg het opzij .
8

Gebruik je vingers om de polssteun voorzichtig van de onderste helft van de computer los te wrikken .
9

Verwijder alle schroeven uit het moederbord van de computer en til het moederbord uit de computer .
10

Zoek het beschadigde power aansluiting aan de zijkant van het moederbord en gebruik je soldeerbout aan de- solderen van de raad van bestuur . Monteer de nieuwe power jack ( verkrijgbaar bij een Dell winkelier of online ) over het bord , zorg ervoor dat de connectors op de krik zijn gelijk met de aansluitingen op het bord . Soldeer de aansluiting op zijn plaats en plaats de kaart in de computer . Monteer uw Inspiron- in omgekeerde volgorde je nam het uit elkaar .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een Ideapad Y530 Scharnier…
·Hoe Memory Chips Upgrade in ee…
·Acer TravelMate 4720-6220 Lapt…
·Hoe controleer ik Dell Power S…
·Hoe te Overclock een X200 
·Wat zijn de voors en tegens va…
·Sony PCG - 7L1L probleemoploss…
·Hoe krijg ik geluid op mijn De…
·Hoe maak je een Fujitsu N5010 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM te installeren in uw Dell-lap…
·Hoe je foto's te verwijderen van iPad Ap…
·Hoe maak je een Epson printkop 
·Hoe te vervangen Laptop Grafisch 
·Hoe maak je een tweede IDE harde schijf …
·Hoe maak je een AGP Slot Identificeer 
·Wat is het verschil tussen een MSR206 & …
·Hoe kan ik mijn Pogoplug wachtwoord wijz…
·Computer Sales Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com