Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Voordelen van een typemachine om een laptop
Er zijn eindeloos veel voordelen die een laptop heeft - het kan berekeningen doen , spelletjes spelen , toegang tot het internet , en eigenlijk fungeren als een kantoor aan huis . Er zijn echter een paar voordelen die de typemachine heeft nog steeds meer dan een laptop . Hoewel deze weinig voordelen zijn waarschijnlijk niet de meerderheid van de mensen te overtuigen op te halen een typemachine de volgende keer willen ze een memo of een brief opstellen , zijn er , zonder twijfel , een handvol mensen die zullen genieten van de voordelen van een typemachine . Long Lasting

Schrijfmachines
zijn extreem duurzaam en langdurig . Dit blijkt uit het feit dat er talloze schrijfmachines zitten in kelders en zolders , ongebruikt in tientallen jaren , maar nog steeds in perfecte staat . Als je een laptop koopt vandaag , zal het worden achterhaald in een paar jaar , te traag om nieuwe software te draaien of het internet goed surfen. Een typemachine kan slechts een functie hebben , maar het zal die functie presteren net zo goed vandaag als het zal in twee decennia .
Lage Prijs

Websites voor als typewriter.com verkopen nieuwe schrijfmachines , met enkele verkopen voor minder dan $ 200 ( aanzienlijk minder dan u betaalt voor een laptop ) . Als u bereid genoegen te nemen met een gebruikte typemachine zijn kun je ze voor minder dan $ 10 te vinden op werf verkoop , rommelmarkten en tweedehands winkels . Kans groot dat je kunt er zelfs een gratis als u rond te vragen .
Verbeterde Schrijven

Schrijfmachines
kan u helpen om een betere schrijver te worden . Computers bederven schrijvers door hen te laten weg te typen onzorgvuldig met weinig gedachte , wetende dat ze hun fouten later kunnen corrigeren . Een schrijfmachine echter dwingt de schrijver om goed na te denken over wat ze aan het schrijven is , om het plan uit en om de spelling van woorden controleren alvorens ze te typen .
Trouble Gratis

Laptops , net als alle computers , zijn onderhevig aan virussen , bugs , en hardware-problemen . De enige bugs gevonden in schrijfmachines zijn de occasionele spin op zoek naar een huis op de zolder . De omvang van een hardware probleem in een typemachine bestaat doorgaans uit unjamming de toetsen .
Milieu

Een laptop kan tot ongeveer 60 watt aan energie . Een typemachine gebruikt dan ook geen energie . Als je echt bezorgd over het milieu en hoeft alleen te typen up basisdocumenten , kan een schrijfmachine van de juiste keuze voor jou .
Self - printing

Laptops
zijn bekend om hun vermogen om meerdere functies tegelijkertijd uit te voeren, maar ze kunnen afdrukken zonder toegang tot een printer . Een schrijfmachine , aan de andere kant , slechts twee functies , maar het geleidt hen tegelijk , afdrukken van elke letter gelijk geschreven is .

Previous: Next:
  laptops
·De specificaties van een Toshi…
·Hoe maak je een IBM ThinkCentr…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je een Gold laptop ko…
·De beste Winkelen Sites voor L…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe af te nemen van het toetse…
·Over Sharp Laptops 
·De prestaties van een elektron…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Installatie van de Pixma iP1600 
·Kan een Upgrade Breng een CPU die is te …
·Hoe maak Foto ID-kaarten met een Mac 
·Ik gemorste thee op mijn laptop 
·Hoe maak je een Security Camera Make 
·Hoe de overscan aanpassen op een TV -tun…
·De voordelen van Flash-geheugenkaarten 
·Hoe kan ik een Dell Dimension 8200 Case …
·Hoe maak je een SDHC -kaart Bootable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com