Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Vergelijk Laptop Specificaties
Verschillende mensen zoeken voor verschillende functies bij de aankoop van een laptop computer . Sommige wellicht geïnteresseerd in een multimedia powerhouse met een grote grafische kaart . Anderen kunnen een razendsnelle internetverbinding nodig . Weer anderen kunnen alleen de basics ( tekstverwerking , e-mail , internet, enz. ) om ze zich buiten hun desktop te houden dan nodig . Ongeacht het doel van uw laptop zal dienen , te weten hoe de specificaties vergelijken voorafgaand aan het kopen is van vitaal belang voor het verkrijgen van de machine die geschikt is voor u . Veel van de informatie is beschikbaar om u direct aan de winkel displays en internet aanbiedingen die je zullen zoeken . Het is gewoon een kwestie van weten wat te zoeken . Instructies
1

Vergelijk de processors . Ook bekend als de CPU , deze chip is het belangrijkste onderdeel van uw laptop computer , waardoor het functioneren en in wezen als het "brein" van de machine . U kunt online informatie over de verschillende soorten te vinden . U zult willen kijken naar de prestaties , kosten en levensduur van de batterij in het maken van uw beslissing . De Intel Core 2 Extreme heeft de beste prestaties per CNET.com , maar het is ook de hoogste prijs en heeft de laagste levensduur van de batterij . Dit maakt het een goede koop als je een high -performance machine nodig en geld is geen object , maar een slechte keuze als je alleen nodig elementaire tekstverwerking functies en zal worden verwijderd van een stopcontact voor langere tijd . Een AMD Turion , aan de andere kant , offert een beetje in de uitoefening gebied , maar kost minder en heeft een veel langere levensduur batterij . Kopen van 2

Controleer het geheugen . Dit wordt ook wel RAM ( of random- access memory ) . Hoe meer RAM je hebt, hoe meer programma's die u in staat zullen zijn om te draaien in een keer. Nogmaals, als u op zoek bent naar slechts basisfunctionaliteit , je hoeft niet zo veel RAM als iemand het uitvoeren van meerdere programma's tegelijk nodig . Volgens CNET , u wilt zoeken voor tussen de 1 en 2 gigabyte aan RAM voor Windows Vista of Mac OS X en hoger en 512 MB ​​RAM-geheugen voor alle andere Windows -en Mac -besturingssystemen . Als u van plan op het hebben van de laptop voor een lange tijd , wilt u ook om te kijken naar een met makkelijk toegankelijke geheugenslots , zodat u kunt upgraden als je nodig hebt om .
3

Vergelijk harde schijven . Elke laptop wordt geleverd met een harde schijf . De standaard grootte is tussen de 60GB en 80GB , maar er zijn veel grotere schijven beschikbaar zijn ( en noodzakelijke ) als u van plan over het opslaan van een heleboel multimediabestanden ( video , muziek , etc. ) . U wilt ook kijken naar de draaisnelheid ( rpm ) van de harde schijf . Hoe sneller de rotatiesnelheid , hoe beter de laptop uitvoert. Zo zal een 60GB harde schijf op 7200rpm beter dan een 80GB harde schijf op 5400rpm voeren , ook al is de 80 GB meer data kan opslaan .
4

Kies een cd-of dvd-station . Deze kunt u gegevens , muziek en video op cd's of dvd's te branden . DVD-stations zijn duurder , maar kun je video's en muziek af te spelen via uw DVD-speler voor weergave op uw televisie . Als je gewoon wilt gegevens op te slaan en branden af en toe een muziek-cd , kan het zuiniger cd-station een betere keuze zijn .
5

Vergelijk netwerkverbinding opties . De meeste mensen kopen een laptop wil een soort van internet en laptops bieden een aantal verschillende opties . Er is de ietwat verouderde 56kbps modem die kan worden aangesloten via een telefoonlijn , Ethernet- connectiviteit en draadloze netwerken . Als u gaat verhuizen veel rond , zal draadloze de weg te gaan . Als u regelmatig terecht in plaatsen waar Wi - Fi beschikbaar is verdacht , kunt u wilt investeren in een notebook met een WWAN-kaart . Het is een beetje duurder , maar het staat je aan te boren in het netwerk van uw mobiele provider , ervoor te zorgen dat u in staat om verbinding te maken met internet zo lang zal zijn als je telefoon service .
6

Bepaal welke toebehoren , indien van toepassing , u wilt investeren inch Deze variëren op basis van behoefte , maar sommige opties omvatten een extern toetsenbord en muis ( handig als u problemen met touchpad van de laptop hebben ) , een laptoptas ( voor transport ) of een extra accu , zodat u niet vinden van uw laptop sterven op een ongelegen moment .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een computer onlin…
·Hebt u op Stel een laptop hard…
·Hoe Memory vervangen in een To…
·Hoe het verhogen van draadloze…
·Mijn ThinkPad Z61t Will Not Re…
·Toshiba Satellite A105 Specs 
·Hoe Vergelijk Laptop Computer …
·Hoe maak je een toetsenbord te…
·Hoe Memory Voeg in een Dell La…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Memory op een Dell Inspiron 710M …
·Hard Drive Upgrades voor een Dell Dimens…
·USB Drive Geschenken 
·Hoe kan ik Hook Up Dazzle 150 ? 
·Mijn MacBook bevriest 
·DSL-verbinding Eigenschappen 
·Hoe maak je een chip op de Canon CLI - 8…
·Switching RAM Slots Oorzaken Loud Beepin…
·Hoe te openen een Logitech Mouse Battery…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com