Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe het verhogen van draadloze mogelijkheden van een laptop 's
Laptop computers hebben minder krachtige hardware dan desktop-pc's , maar ze bieden ook veel gemak door hun draagbaarheid en een draadloze internetverbinding . Draadloos internet -signalen laptop gebruikers om verbinding met het internet in openbare plaatsen en op verschillende plekken in het huis . Draadloze netwerken kunnen echter langzamer dan een bekabelde verbinding , omdat signalen moet reizen door de lucht , die signaalkwaliteit kan verminderen . Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om de draadloze mogelijkheden van uw laptop te verhogen . Wat je nodig hebt
externe draadloze adapter
Toon Meer Aanwijzingen

Move 1 zo dicht mogelijk bij uw draadloze toegangspunt mogelijk . Hoe dichter je laptop is aan de router dat het wordt gebruikt om verbinding met het internet , hoe beter uw signaalsterkte is waarschijnlijk . Als je in een openbare plaats , probeer dan het stellen van een werknemer waar hun router , zodat je dichter bij het ​​kan gaan zitten . Kopen van 2

Update uw draadloze kaart drivers . Ga naar de website van de fabrikant van uw draadloze kaart en zoeken naar eventuele updates van stuurprogramma's te downloaden . Controleer uw type kaart door te klikken op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeembeheer ', ' Computerbeheer ', ' Apparaatbeheer ' en vervolgens te openen "Network Adapters . " Na het downloaden van een driver , opent u de installatie of setup . Exe -bestand , naar aanleiding van de installateur instructies en opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid .
3

Gebruik een externe draadloze adapter . Oudere laptops kunnen hebben achterhaald interne netwerkadapters . Met behulp van een externe adapter kan draadloze prestaties te verbeteren en een groot aantal externe adapter kan direct worden aangesloten op een USB -poort en hebben hun eigen antennes die draadloze signalen kunnen verbeteren .

Verhoging vermogen 4 gewijd aan de kaart en verhoging van roaming- agressiviteit . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeembeheer ', ' Computerbeheer ', ' Apparaatbeheer ' en klik vervolgens op "Network Adapters . " Klik met de rechtermuisknop op uw draadloze kaart , selecteer "Eigenschappen ", klik op het tabblad " Geavanceerd " , klik op " Transmit Power" en verander het naar de hoogste stand , klik op " Agressiviteit bij zwerven , " en verander het naar de hoogste stand en klik op " OK . "

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de beste Student Laptop Ki…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 2…
·Over Modern Laptops 
·Wat zijn de voordelen van lapt…
·Specificaties van een Lenovo R…
·Hoe maak je een Gateway MT3422…
·De Wi - Fi Is Broken op mijn D…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe vindt u een compatibele la…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met Sacred GeForce FX 5200 
·Hoe maak je een IDE -kabel Verwijder 
·Hoe maak je Fotokopie Met een Canon Pixm…
·Hoe om bestanden te Get Off een Dell Ins…
·Problemen met geluid oplossen op een Tos…
·DIY Backlight Repair 
·How To Laptop Skin aanpassen 
·Hoe te Refill Canon iP2600 inktcartridge…
·Hoe maak je verbinding een Apple laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com