Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Print Screen doen met een Compact Laptop
Compacte laptops besparen ruimte door het elimineren van toetsen die gemeenschappelijk zijn op standaard toetsenborden . De toets " Print Screen " kan een slachtoffer van dit minimalisme , maar zelfs een aantal compacte laptops --- ook wel bekend als mini- laptops of netbooks --- nog het beschikbaar . In tegenstelling tot de titel , de toets " Print Screen " niet echt iets af . In plaats daarvan , het vangt een beeld van uw huidige venster of scherm en stuurt het naar het klembord . Van daaruit kunt u het openen in een ander programma en bewerken , opslaan of afdrukken van de afbeelding . Instructies

Controleer 1 voor de " Print Screen " toets op uw compact toetsenbord . Deze toets deelt vaak functies met een andere toets en het etiket kan verschillend zijn , dus het is niet altijd direct herkenbaar . Controleer of er een toets met het label " PRSC , " " PRTSC " of een soortgelijke combinatie van letters .

Druk 2 de " PRTSC " scherm sleutel tot uw volledige scherm vastleggen of druk op ' Alt ' , samen met " PRTSC "om het actieve venster vast te leggen . Als " PRTSC " is de onderste label op een gecombineerde sleutel , druk op " Fn " en de sleutel tot de print screen functie te activeren .
3

Houd de toets " Fn " en druk op " Ins " om te zien of deze toetscombinatie werkt voor uw mini - laptop als er geen toets " Print Screen " . Nadat u deze combinatie hebt gedrukt om het beeld vast te leggen , opent u het programma Paint door te klikken op " Start", vervolgens op " Programma's " of " Alle programma's " en vervolgens " Accessoires " en dan " Paint . " Druk op " Ctrl " en " V " gelijktijdig in om de gekopieerde afbeelding plakken . Als er geen beeld wordt geplakt , deze toetsencombinatie is niet geldig voor uw laptop .
4

Bezoek de website van uw laptop fabrikant als de voorgaande methoden niet werken . Klik op de "Support " -optie op de website , en ga naar productondersteuning naar de handleiding van uw laptop model te vinden . Nadat u de handleiding in PDF-formaat hebt gedownload , gebruikt u de ingebouwde PDF- zoekvak te vinden " print screen " in de gids tekst . Volg de instructies van uw model voor deze functie .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te verbinden de Blu - ray-…
·Hoe naar Mount een laptop lade…
·Hoe je Laat de computer op Uit…
·Hoe maak je verbinding een Eee…
·Hoe je Werk de IBM Thinkpad SA…
·De screensaver zal niet werken…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron M…
·Dell 8500 Specificaties 
·Hoe RAM vervangen op een Compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe activeer ik de functie van mijn draa…
·Hoe je je schijfruimte Bereken 
·Hoe het opzetten van een printer op een …
·Eenvoudigste manier om RAM toe aan mijn …
·Hoe Laptop Keys wijzigen 
·Nero zal niet branden op schijf 
·Hoe maak je een muziek -cd te kopiëren …
·Hoe kan ik booten vanaf een Dell Latitud…
·Hoe Memory Toevoegen aan eMachines 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com