Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe maak je een muziek -cd te kopiëren naar een harde schijf zonder Rippen
kopiëren tracks van een muziek-cd naar de harde schijf van een computer is de eerste stap in de voorbereiding van een muziekbibliotheek die gemakkelijk kan worden omgezet in een MP3 -formaat en overgebracht naar een MP3-speler . Dit kan eenvoudig worden gedaan door het " rippen ", een proces van het extraheren van een song van een muziek-cd en te plaatsen op uw harde schijf . Windows Media Player kan deze taak te verwerken . Het probleem ontstaat wanneer een muziek- CD kopieerbeveiliging zoals bij veel commerciële muziek -cd's vandaag . Als je een stereo-installatie , kopieerbeveiligde cd-tracks kunnen nog steeds worden naar uw computer gekopieerd , maar in tegenstelling tot het rippen , die duurt slechts enkele seconden per nummer , zal dit moeten gebeuren in " real time ". Wat je nodig hebt
Stereo ontvanger met lijnuitgangsaansluitingen verhuur CD -speler met lijnuitgangsaansluitingen
Computer met audio lijn -ingang
Audiokabel : 1/4-inch stereo mini -stekker naar 2 RCA male pluggen
Audiokabel : stereo RCA mannelijk naar stereo RCA male
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een cd- speler aan op een stereo-ontvanger ( of stereo versterker ) als men niet al ingesteld . Met behulp van een standaard stereo RCA audio kabel , sluit de uitgang van de CD-speler op de "CD " -ingang op de receiver . Kopen van 2

Selecteer "CD " op de receiver ingangsselector.
< Br > Goedkope 3

Sluit een stereo audio kabel die twee RCA male stekkers aan het ene uiteinde en een stereo male mini - stekker aan het andere in de " line out " RCA-aansluitingen op de receiver en de " lijningang " stereo heeft mini - aansluiting op de computer .

Download 4 ( of aankoop ) en installeren van een computer audio- editing programma . U kunt een professioneel programma zoals ProTools of een gratis programma zoals Audacity online beschikbaar te gebruiken . ( Zie de link in de bronnen sectie . ) Apple computers worden geleverd met een gratis audio-opname programma genaamd Garage Band . Het opzetten van het programma , zodat het klaar is om een signaal van lijn -ingang .
5

de computer opnemen Speel de gewenste track op uw muziek-cd in de cd-speler , en klik op de opnameknop op uw computer opnamesoftware . Als je klaar bent , slaat u de song op de harde schijf van uw computer . Maak je eigen directory op de harde schijf naar uw liedjes op te slaan , of gebruik de standaard " My Music" -map in Windows XP of " Music Library " in Windows 7 .
6

Plan op dit project nemen van een aantal tijd . Het rippen van cd-tracks is een zeer snel proces , maar met deze procedure moet u elke song af te spelen in real-time , het opnemen van het als je er naar luistert . Echter , zal deze procedure kunt u nummers op uw harde schijf kopiëren als ze zijn beveiligd tegen kopiëren en kunnen " geripte " niet , en de kwaliteit zal ook zeer goed , omdat je direct opnemen van het audiosignaal van de ontvanger en niet met behulp van een microfoon en luidsprekers , wat zou het geluid te kleuren .
7

Sla de muziekbestanden zodra u ze opnemen in een MP3 -formaat als u van plan later deze songs te downloaden naar een mp3-speler . De computer opname software moet de mogelijkheid van het opslaan van opnames in verschillende formaten .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een cd-drive Herst…
·Hoe krijg ik mijn computer naa…
·Hoe maak je een muziek -cd te …
·Hoe kan ik een dvd- drive wijz…
·Hoe maak ik gebruik van een Xb…
·Hoe u een externe dvd-drive na…
·Hoe de firmware van een dvd- d…
·Problemen met mijn CD-ROM driv…
·Hoe kan ik een dvd- drive verw…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Magneten en Computer Veiligheid 
·Wat zijn Processor discussies ? 
·Hoe je BIOS updaten Asus G1S 
·Flash Drive vs Memory Stick 
·Hoe printer inkt cartridges Reset 
·Hoe maak je een batterij in een M205 Log…
·Hoe kan ik mijn grafische kaart Driver U…
·Hoe maak je een videokaart upgrade op ee…
·Hoe de BIOS-wachtwoord Bybass op een Com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com