Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik Demonteer een Acer 3650 ?
In tegenstelling tot veel laptops , heeft de Acer Aspire 3650 niet eisen dat u helemaal uit elkaar te halen om de belangrijkste onderdelen te komen. De harde schijf , optische drive , geheugen en CPU zijn allemaal toegankelijk zonder het nemen van de laptop uit elkaar . Toch zijn er momenten waarop je zou willen helemaal uit elkaar te halen uw 3650 , of het nu om het moederbord te vervangen of om alles een grondige reiniging te geven . Wat de reden ook , het nemen van de laptop uit elkaar is een eenvoudig proces . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Antistatische zakken
Elektrostatisch polsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel het netsnoer en leg de Acer 3650 naar beneden op een tafel . De voorkant van de laptop moet worden naar u toe. Verwijder de batterij uit door de ontgrendelknop aan de buitenkant van de laptop . Trek de batterij uit het batterijcompartiment . Kopen van 2

Doe een elektrostatisch polsbandje . Zoek de harde schijf deur naast de baai batterij . Verwijder de twee schroeven die de deur op zijn plaats en verwijder de deur . Schuif de vaste schijf naar de buitenkant van de laptop en til deze recht omhoog om deze uit de vaste-schijfruimte verwijdert .
3

Verwijder de zes schroeven van de grote deksel op zijn plaats en til de dekken uit. Verwijderen van het deksel geeft u toegang tot het geheugen en de CPU .
4

Verwijder de memory stick door het scheiden van de vergrendelingen aan de zijkanten van de stok om het pop uit . Schuif de stok uit het stopcontact .
5

Koppel de ventilator los van het moederbord en losmaken uit haar houder . Verwijder de twee schroeven waarmee de ventilator op zijn plaats en til de ventilator recht omhoog om deze te verwijderen . Onder de ventilator is de CPU heatsink . Verwijder de vier schroeven die de heatsink op zijn plaats en til deze recht omhoog om deze te verwijderen .
6

Gebruik een platte schroevendraaier om de borgschroef zet naast de CPU linksom tot deze klikt . Pak de CPU door de zijkanten en til deze recht omhoog . Plaats de CPU in een antistatische zak totdat u klaar bent om het opnieuw te installeren .
7

Zoek de draadloze antennekabels naast de CPU- socket . Verwijder de tape waarmee de kabels op hun plaats . Pop uit de antenne beschermkap houdt de kabels op hun plaats . Trek de kabels uit de weg . Op dit punt, blijven ze verbonden met de draadloze netwerkkaart, dus zorg ervoor dat ze uit de weg
8

Zoek het mini cover, net boven de CPU- socket . . Verwijder de schroef waarmee het op zijn plaats en verwijder het deksel . Verwijder de twee schroeven in de achterste hoeken van de laptop ook. Die schroeven helpen houden het beeldscherm op zijn plaats .
9

Zoek de optische drive aan de voorkant rechts gebied van de laptop . Langs de achterkant van het station is een enkele schroef houdt het op zijn plaats . Verwijder de schroef en gebruik je vingers om de achterkant van de drive te duwen totdat hij schuift uit de laptop basis .
10

Flip de 3650 voorbij en volledig het beeldscherm te openen . Zoek het toetsenbord bezel langs de bovenkant van het toetsenbord . Gebruik een platte schroevendraaier voorzichtig wrikken de bezel en verwijder deze . Verwijder de enkele schroef waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Til het toetsenbord op en koppelt u de kabel los van het moederbord .
11

Trek de draadloze antenne kabels door de opening in de kap van de laptop . Koppel de kabel die van het beeldscherm op het moederbord . Verwijder de vier schroeven waarmee het beeldscherm op zijn plaats en til deze recht omhoog om deze te verwijderen .
12

Leg de 3650 naar beneden en verwijder de acht schroeven links op de onderkant van de laptop . Zet hem weer om en verwijder de twee resterende schroeven van de bovenste kap op zijn plaats . Koppel de touchpad kabel en LED- board los van het moederbord . Til de bovenklep af van de laptop basis , te beginnen met de back end en werk je weg vooruit .
13

Zoek de schakelkast en modemkaart langs de zijkant van de laptop . Pop de schakelaar van boord van het moederbord . Verwijder de schroef waarmee de modemkaart op zijn plaats . Pop off van het moederbord en verwijder deze . Koppel alle overige kabels die zijn aangesloten op het moederbord .
14

Verwijder de schroef waarmee het moederbord op zijn plaats . Trek voorzichtig de achterkant van de laptop basis uit totdat het moederbord los van de basis. Til het moederbord omhoog om deze te verwijderen .

Previous: Next:
  laptops
·Laptop Verhuur in Auckland , N…
·Hoe maak je een Gateway AC Ada…
·Lenovo X200 Prestatie 
·Hoe te verbinden Wi - Fi-kaart…
·Hoe maak je een Ontwerper Lapt…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe te vervangen het scherm in…
·Hoe te Overclock een Mobile In…
·Hoe maak je een Fan Installati…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Epson Inkjetprinters Reset 
·Wat is de RJ - 45 Aansluiting Jumper Cab…
·Hoe de batterij in een HP dv9910us Veran…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D531 Reset …
·Hoe te installeren een AV -kabel 
·Het automatisch laden van een Toshiba Sa…
·Hoe kan ik Flash Drives configureren in …
·Kindle Secrets 
·Hoe de Linksys WRT54GT Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com