Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle Secrets
Terwijl de Amazon Kindle heeft versies bijgewerkt , zijn er nog geheimen dat sommige mensen niet weten , wat geheimen goed en behulpzaam , anderen slecht voor de consument . Zich bewust van deze kan u helpen een gefundeerde beslissing over het al dan niet u wilt de Kindle te kopen . Downloads

De download beleid is een geheim dat Amazon niet gemakkelijk reclame maken , vooral met de nieuwe Kindle . De eerste versie had geheugen die kan worden verwijderd en een andere kaart zetten , maar de nieuwere versies hebben een ingebouwd geheugen . Dit betekent dat je moet boeken schrappen om nieuwe te installeren . Hoewel Amazon beweert dat u kunt opnieuw downloaden boeken zo vaak als je wilt , is dit niet het geval is . Ze hebben een vijf of zes download limiet op sommige boeken , maar het wordt niet geadverteerd .
Web Browser

Een goed geheim van de Kindle is dat het een web browser . Deze browser neemt niet elke extra batterij te gebruiken , tenzij u de pagina te wijzigen . Ja, kunt u een pagina van een kaart weer te geven , bijvoorbeeld, en laat het zonder gebruik van een extra accu .
Documentsteun

De Kindle doet niet ondersteunt elk type document format , behalve voor de indeling boeken komen , dat is een . AZW -bestand . Dus , als je wilt om een PDF-of Word-bestand openen op het, moet je om te zetten , die enige tijd in beslag neemt . Het document kan nog steeds worden bekeken , hoewel, als het eenmaal is omgezet .
Speech

De Kindle heeft een functie waar hij de tekst terug zal voorlezen. Dit betekent dat u kunt gebruiken in uw auto naar uw boeken te lezen voor u , of een andere plaats waar het moeilijk voor u om te lezen . Het zal een van de boeken die je hebt opgeslagen gelezen . Dit is een functie die niet veel mensen zijn zich bewust van , en dus een geheim .
Backlight

De Kindle heeft geen backlight die sommige gebruikers vinden frustrerend , vooral omdat andere persoonlijke lezers , zoals Sony 's Reader , hebben deze functie standaard in alle modellen . Het ontbreken van een achtergrondverlichting geeft de batterij een langere levensduur . Ook sommige lezers zoals het ontbreken van een backlight , want het is meer als een boek , want boeken zijn niet verlicht .

Previous: Next:
  ontsteken
·Ik heb Lijnen op mijn Kindle D…
·Hoe toevoegen draadloos naar e…
·Hoe log ik in op een Kindle ? 
·Hoe je tekstbestanden Zet op e…
·Hoe controleert de Opmaak van …
·Hoe je het geheugen in een Kin…
·Hoe Personal documenten downlo…
·Hoe te versturen White Papers …
·Hoe om PDF's uploaden naar een…
  Related Articles
iPad Secrets 
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
  Hardware Articles
·Het wijzigen van de TI 30XA Batterij 
·Hoe je Bluetooth gebruiken op een Canon …
·Hoe maak je een webcam als een Spy Cam S…
·Het gebruik van externe harde schijven 
·Wat is een ATI Radeon Kernel Mode Driver…
·Toughbook CF - 51 Specificaties 
·Hoe de SD Card Speed ​​Writing Meet 
·Hoe maak je een computer Mount Onder een…
·Hoe te Concentrator Reprogram Met een ni…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com