Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toughbook CF - 51 Specificaties
De Toughbook CF - 51 is een beëindigde model van de Toughbook lijn van laptops van Panasonic . Het bezit een scala aan geïntegreerde functies, waaronder een SmartCard-lezer , Bluetooth 2.0 is een vingerafdruklezer en een brede selectie van havens interface. Echter , de meest opvallende kenmerken van de Toughbook zijn de duurzaamheid en beveiligingsopties . De Toughbook biedt de mogelijkheid tot een daling van ongeveer 2 1/2 voet op beton zonder schade . Processor en video

De Toughbook CF - 51 biedt gebruikers de keuze uit twee dual - core Intel Core Duo -processors . De krachtigere T2500 heeft een vermogen van 2,0 GHz , terwijl de T2300 heeft een vermogen van 1,66 GHz . Beide processoren bieden een 2 MB L2- cache en data een 667 MHz front side bus . De videomogelijkheden aangeboden met de CF - 51 zijn afhankelijk van het type processor wordt geleverd met . CF - 51s met de krachtigere T2500 processor beschikken over een 15 - inch LCD- scherm met een maximale resolutie van 1600 bij 1200 . Dit scherm wordt aangedreven door een ATI Mobility Radeon X1300 -videokaart met ofwel 128 of 256 MB RAM-geheugen . Echter , Toughbooks met de tragere T2300 processor gebruikt een geïntegreerde Intel GMA 950 grafische controller met een gedeeld videogeheugen van 128 MB en een verminderde maximale resolutie van 1024 bij 768 .
Macht en poorten

Deze laptop wordt aangedreven door een lithium- ion accu die is geschikt tot maximaal zes uur gebruik . Het beschikt ook over een standaard AC-adapter geschikt voor 100 tot 240 V en de mogelijkheid om automatisch te detecteren en te schakelen naar de juiste voltage -instelling . De CF - 51 bevat een overvloed aan poorten die ondersteuning voor externe video- , audio- , en toetsenbord en muis zijn . Het biedt ook vier USB 2.0-poorten , Ethernet en modem -poorten , en een port replicator ontworpen om een ​​verscheidenheid van havens dupliceren .
Memory

twee geheugen configuraties beschikbaar voor de Toughbook CF - 51 basis van het model van de processor het gebruikt . Toughbooks met de T2500 processor worden geleverd met een 80 GB schokbestendige harde schijf en 512 MB ​​tot 1 GB DDR2 RAM- standaard . Toughbooks gebaseerd op de T2300 processor worden geleverd met 512 MB ​​DDR2 RAM en een 60 GB harde schijf . Beide modellen hebben een maximale uitbreidbaar capaciteit van 4 GB DDR2 RAM .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe kan ik een Toshiba Vista R…
·Inverter Board Problemen op ee…
·Hoe maak je een CAD- laptop ko…
·Toshiba L350 Recovery 
·Hoe de processor vervangen in …
·Laptops zijn krachtiger dan oo…
·Laptop Charger Adapter Tips 
·Hoe je goede zorg van een lapt…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash Drive Programmeer 
·Hoe je Toshiba 470CDT Floppy Disc Drives…
·Hoe kan ik mijn BIOS ? 
·Hoe maak je een Mini Flash Drive Gebruik…
·Hoe maak je Size een heatsink 
·Hoe Vergelijk Handheld pc's 
·Hoe kan ik bestanden van een desktop naa…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba Netbo…
·Hoe je SATA uitschakelen in het BIOS voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com