Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
LG R500 Audio Driver zal niet Installeren
Je moet de juiste audio- drivers geïnstalleerd om elke vorm van audio -hardware draaien op uw LG R500 laptop computer . Hoewel deze drivers eerst worden geïnstalleerd op het systeem bij aankoop , is het mogelijk om de informatie van de computer ongeluk verwijderen . Ervoor te zorgen dat de juiste stuurprogramma's op de computer zijn geïnstalleerd door het controleren van de firewall- bescherming op de LG R500 , de accurate besturingssysteem stuurprogramma's te selecteren. Anders wordt de informatie niet van plan om uw computersysteem te bereiken . Instructies
1

Klik op de knop 'Start' op de LG R500 bureaublad , selecteer "Configuratiescherm . " In een ogenblik , zal het venster Configuratiescherm laden op het scherm .

Dubbelklik op " Internet-opties . " 2 Een venster Internet-opties zal laden op het scherm . Selecteer " Firewall Uitzonderingen " om alle programma's de firewall toegang tot het internet te bekijken . Blader door de lijst van programma's totdat u de browser u op de computer te gebruiken . Vink het programma , en klik op " Apply " om de wijzigingen te accepteren .
3

Open de internetbrowser op de computer , navigeer vervolgens naar de LG R500 laptop driver download pagina . De officiële LG.com website niet meer biedt bestuurders van deze computer , dus moet je de informatie van een site van een derde , zoals laptop - driver.com

Blader 4 krijgen door de lijst met drivers tot je komt bij de " Audio" gebaseerde drivers je nodig hebt op de computer . Zorg ervoor dat het besturingssysteem wordt vermeld als " WinXP . "
5

Klik op de " Download "-link om de drivers te downloaden naar uw computer . Zodra de bestanden zijn gedownload met de rechtermuisknop op de gegevens , kies 'Verzenden naar ' en vervolgens ' selecteren ' UnZip . " Kies een locatie voor de extractie van de data . Klik op " OK " om de gecomprimeerde bestanden uit te pakken .
6

Dubbelklik op het uitgepakte data om de driver installatie-wizard te laden . Accepteer de eindgebruiker akkoord , dan volgt u de aanwijzingen om de audio drivers op de LG R500 laptop computer volledig geïnstalleerd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Toshiba Back Li…
·Hoe de Jumper instelling wijzi…
·Hoe de Power-knop vervangen op…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Over Acer Aspire 4530 
·Hoe de Touchpad Lock op een De…
·Hoe te herstellen en een wacht…
·Verschillen in Toshiba Satelli…
·HP NC600 Specificaties 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad aansluiten op een L…
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe de audio op een iPad Problemen 
Hoe de iPad gebruiken als een ingang voo…
Hoe maak je een computer Digital Audio W…
Het automatisch laden HD Audio op een AT…
Hoe krijg ik HDMI-audio te werken op mij…
Hoe je HDMI audio activeren op een Ati 4…
Kan ik Route Audio Hoewel een HDMI grafi…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een floppydisk in Linux Form…
·Mini Laptop Specificaties 
·Tutorial voor Overklokken een Processor 
·Waarom doen mensen Recycle Computers ? 
·Hoe maak je Reboot een Mac G3 
·Hoe kan ik Refill een kleur inktpatroon …
·Wat is een AMD Athlon 3200 
·Vergelijking van een externe harde schij…
·Hoe kan ik Flash BIOS op GA - M55PLUS - …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com