Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te verbinden van een laptop op een televisie in XP
een Windows XP - gebaseerde laptop aansluiten op een tv kunt u films , scherm presentaties , uitzicht diavoorstellingen van foto's kijken en spelletjes spelen op uw tv-scherm . Windows XP bevat dual - monitor ondersteuning , die een televisie verandert in een tweede monitor voor uw laptop . Het besturingssysteem ondersteunt hoge - en standaard - definition beeldschermen , zodat u uw XP - uitgeruste laptop dezelfde video -en audio -aansluitingen aansluiten op vrijwel elke TV , zolang beide apparaten delen . Wat je nodig hebt
HDMI , VGA , S - Video of composite videokabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop en de televisie uit .
< Br > 2

bekijk de video- ingangen op de televisie en de output aansluitingen op de laptop te bepalen welke kabel je nodig hebt . Een composiet video -interface bestaat uit een ronde , gele poort , S - Video- aansluitingen zijn cirkelvormig en hebben een 4 - pins slot ; VGA interfaces lijken op een trapezoïde ; HDMI-poorten zijn rechthoekig en dun . Standaard - definition televisies omvatten doorgaans composiet of S - Video- hook - ups , terwijl de high - definition televisies bieden HDMI- of VGA-aansluitingen .
3

Sluit een HDMI , VGA , S - Video of composite kabel op de juiste interface op de TV en het andere uiteinde aan op de overeenkomstige poort op de achterkant van de laptop .

Turn 4 op de televisie . Selecteer de juiste ingangsbron met de afstandsbediening , schakelen het aan HDMI , VGA , S - Video of composite , afhankelijk van hoe u verbonden de laptop op de tv .
5

Sluit de mini - stekker van de mini - stekker aan stereo audio kabel aan op de hoofdtelefoonaansluiting op de laptop . Steek het andere uiteinde in een stereo audio -ingang aan de achterkant van de televisie .

Turn 6 op de laptop . Windows XP zal het nieuwe display automatisch detecteren. Klik op "Start " en selecteer "Configuratiescherm . " Kies ' Vormgeving en thema's " en selecteer " Toon . " Klik op het tabblad " Instellingen " en vervolgens "Identificeren . " Dit zal een nummer weer op het scherm om u te helpen het primaire en secundaire beeldscherm te identificeren . Standaard moet het primaire beeldscherm van de laptop en de secundaire de televisie .
7

Klik op het scherm is toegewezen aan de televisie te zijn en in staat stellen " Gebruik dit apparaat als de primaire monitor " als u liever gebruik uw televisie als primair beeldscherm .
8

Stel de resolutie voor de televisie door erop te klikken in ' weergave-instellingen . " Verhoog de ​​resolutie door de schuifregelaar naar de instelling "High " . Standaard - definition televisies kan een maximale resolutie van 640x480 weergegeven . High - definition tv's ondersteunen 1280x720 of 1920x1080 , afhankelijk van de resolutie en de grootte van het scherm .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba X505 - Q880 Specificat…
·Hoe vindt u een Easynote model…
·Hoe kan ik het geluid over MSI…
·Hoe de temperatuur van de inte…
·Hoe kan ik een laptop upgrade …
·Hoe maak je een harde schijf v…
·AlienWare M11X Tech Specificat…
·DIY Laptop Mods 
·Problemen met een CF - 28 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP 6310 Install All - in …
·Hoe te Pixma inkt Install 
·Microchip Manufacturing Technology 
·Hoe te Biometrie gebruiken 
·Hoe maak je een foto op meerdere pagina'…
·IBM T40 Specs 
·Hoe te Pick Up een draadloos signaal op …
·De locatie van het RAM-geheugen op een C…
·Hoe de monitor vervangen op een HP Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com