Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe elkaar te halen een Acer Aspire 1680
Laptop fabrikant Acer vrijgegeven haar Aspire 1680 laptop in 2004 . Deze laptop bevat veel gebruikers toegankelijke delen die verwijderbaar van de onderzijde , zoals de harde schijf , geheugen, draadloze kaart en zelfs de processor , die niet gemakkelijk afneembaar op veel laptops . Demontage van de Aspire 1680 is niet moeilijk , maar het vereist geduld en organisatie . Acer raadt u houdt alle schroeven op hun afdekplaten en organiseren van de anderen in kleine , duidelijke stapels schroeven per type . Wat je nodig hebt
Plastic pincet
Kleine kruiskopschroevendraaier
Kleine platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
Verwijder de onderste delen
1

Schakel de laptop uit en koppel alle randapparaten . Stekker uit het stopcontact . Draai de laptop over , en druk op de grendel zich onder de batterij om het eruit te laten komen . Gebruik een kleine Phillips schroevendraaier , verwijder alle schroeven van de onderkant van de laptop . Kopen van 2

Duw de 2,5 - inch harde schijf in zijn aluminium caddy naar u toe om deze los te koppelen en vervolgens trek hem uit de basis . Zoek de draadloze kaart , die wordt gedekt door een grote , witte sticker , en trek de witte en zwarte draden . Trek de clips van de kaart af , zodat het opduikt en trek de kaart uit de houder . Zoek de twee rechthoekige geheugenmodules en trek de klemmen van elkaar weg naar de modules pop-up en verwijder ze .
3

Koppel de koelventilator kabel gevonden aan de onderkant van de laptop , in de buurt van de koelventilator en koellichaam . Verwijder de drie schroeven uit de driehoek - vormige metalen gedeelte ingedrukt houden van de heatsink en schuif het koellichaam boven en naar buiten dan . Gebruik een platte schroevendraaier om de schroef naast de processor en dan trek de processor omhoog en uit te schakelen .

Release 4 de grendel in de buurt van de optische drive aan de onderkant van de zaak . Pak de onderkant van de optische drive en trek deze uit de baai .
Verwijder de Top Parts
5

Zet de laptop rechtop en draai het zo de terug naar u . Verwijder de drie schroeven van de achterkant. Draai de laptop , zodat de voorkant naar u toe en open het deksel 180 graden . Gebruik je vingers om wrikken het plastic scharnier deksel stuk ligt net boven het toetsenbord .
6

Verwijder de twee schroeven ingedrukt houden van de bovenkant van het toetsenbord . Til het toetsenbord en verwijder de brede , platte kabel van het moederbord met behulp van plastic pincet . Trek de zwarte en witte kabels uit de basis . In de buurt van de printplaat waar de macht knoppen bevinden zich , vinden en los de videokabel . Verwijder de twee schroeven uit elk scharnier en scheiden de weergave van de basis van de laptop .
7

Verwijder de twee schroeven ingedrukt houden van de printplaat waarop de "Power " knop ligt en het verwijderen van de printplaat . Koppel alle kabels die u ziet die aan het moederbord . Gebruik je vingers om los en verwijder de bovenste plastic afdekking van de basis van de laptop . Verwijder eventuele schroeven en maak alle kabels die nu worden blootgesteld . Verwijder alle andere dan de grotere , moederbord printplaten . Til het koelelement uit het moederbord . Til het moederbord uit de basis .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een SSD schijf in …
·Hoe de spatiebalk verwijderen …
·Het automatisch laden Battery …
·De nadelen van Laptops 
·Notebooks : SATA Vs . ATA voor…
·Toshiba P105 - S6014 Specifica…
·Mijn laptop zal geen verbindin…
·Toshiba A300 Specs 
·Hoe snel moet mijn laptop WiFi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waar zijn de luidsprekers op een compute…
·Hoe te Refill een iPrint 
·Hoe te Sluit een externe WiFi -antenne a…
·Hoe te vertellen als een LCD inverter de…
·Intel 925 Vs . AMD 5000 
·Hoe je uitschakelen iPad Multitasking 
·Hoe je foto's verplaatsen naar een exter…
·Hoe een notebook Key Pad Vervang 
·De HP PSC1300 : Scannen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com