Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik Reparatie van de koelventilator van een Toshiba- 3200 PC ?
Elke laptop wordt geleverd gebouwd met een dedicated CPU fan . Uw Toshiba 3200 laptop koelventilator ligt direct aan de top van de processor chip . De belangrijkste functie is om de processor te voorkomen van het krijgen van te heet . Als de processor niet meer werkt , kan het oververhit raken en ernstige schade aan het moederbord . Reparatie van uw Toshiba 3200 laptop processor ventilator houdt schoonmaken van de ventilator , en de smering van de motor . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Lichtgewicht mechanische olie
Wattenstaafjes
isopropylalcohol
Perslucht kan
Toon Meer Instructions

Macht 1 van uw laptop . Koppel het netsnoer en alle externe apparaten van de laptop . Trek het gesloten beeldscherm , en plaats de laptop beneden . Plaats de laptop , zodat de voorste rand is naar u toe gericht .

Slide 2 de hendel voor de accu omhoog . Verwijder de batterij uit het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop . Verwijder de Phillips - kop schroeven bevestigen van de harde schijf naar zijn compartiment in de laptop linkerbenedenhoek . Trek de harde schijf uit het compartiment en zet het opzij .
3

Verwijder het deksel van het geheugen compartiment , en de twee behouden Phillips - schroeven van het centrum van de laptop . Verwijder beide geheugenmodules uit in het compartiment . Elke module is om zijn individuele geheugen slot beveiligd door twee , geveerde retentie clips .
4

Verwijder alle schroeven uit de laptop onderkant behuizing , en plaats de laptop open . Trek vervolgens openen het beeldscherm zo ver mogelijk . Wrik de afdekking van het toetsenbord van de laptop met een dunne , platte schroevendraaier . De afdekking van het toetsenbord is de dunne , plastic strip boven het toetsenbord montage .
5

Verwijder de Phillips - kop schroeven bevestigen het toetsenbord om de laptop . Til het toetsenbord omhoog en uit de laptop , en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun gebied . Koppel grote , platte kabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
6

Zoek de knopkaart langs de bovenrand van de laptop top behuizing . De button board lijkt op een klein , printplaat . Verwijder de knop raad behouden Phillips - schroeven . Haal de stroomkabel van het bestuur van het moederbord . Verwijder de knop boord van de laptop .
7

Verwijder de Phillips - kop schroeven van de laptop moederbord koperen deksel onthuld door het toetsenbord montage. Til de gehele kap van de laptop naar de koelventilator aan de rechterzijde van het moederbord te onthullen .
8

Verwijder de Phillips - kop schroeven van de koelventilator . Koppel de voedingskabel los van het moederbord . Til de gehele koelventilatorsamenstel uit de laptop . Plaats de ventilator op een vlakke ondergrond met het label sticker naar boven.
9

Gebruik een dunne , platte schroevendraaier om afpellen het label sticker . Gebruik dezelfde schroevendraaier te wrikken uit de rubberen plug onthuld door het label sticker . Deze plug onthult een klein gaatje dat je toegang geeft tot de lagers van de ventilator motor . Solliciteer 1-2 druppels lichtgewicht mechanische olie in de lagers . Vervang de rubberen plug , en label sticker .
10

Gebruik een bus perslucht te blazen alle stof en vuil van binnen de koelventilator . Breng een Isopropyl ( wrijven ) alcohol op een schoon wattenstaafje . Veeg de ventilatorbladen schoon met alcohol gedrenkt wattenstaafje . Zo grondig mogelijk , maar nooit alcohol of enig reinigingsmiddel toepassing op de ventilator direct .
11

Herhaal de laptop demontage in omgekeerde volgorde om de ventilator te vervangen , en weer in elkaar zetten van uw laptop . < Br >

Previous: Next:
  laptops
·ThinkPad 600E Specificaties 
·Hoe een HP Pavilion 4300 Demon…
·Kenmerken van de HP Pavilion Z…
·Hoe te Stickers verwijderen va…
·Hoe kan ik een MAC-adres zoeke…
·Compaq 2510p Boot Options 
·Intel Centrino Vs . AMD Turion…
·Het scherm van mijn Dell Latit…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock Asus M2N32 Sli 
·Hoe maak je een tweede SATA Toevoegen aa…
·Hoe te converteren van een iBook een Mac…
·Hoe het opzetten van een HP 6890 voor Wi…
·Hoe je je eigen PC Gaming Creëren 
·Hoe maak je een Portable Secure Drive De…
·Hoe de inktpatroon in een Canon Vervang 
·Hoe de onderdelen voor een Pavilion ZE49…
·Hoe maak je een DOS-prompt in XP BIOS Kr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com