Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Pavilion 4300 Demonteer
De HP Pavilion 4300 is een laptop ontworpen voor het huis of de student de gebruiker . In zijn basisconfiguratie , het is uitgerust met een 1,8 -GHz Intel Mobile Pentium 4 -processor , 128 MB SDRAM en 20 GB harde schijf ruimte . Als uw HP Pavilion 4300 niet meer operationeel is , kunt u het apparaat uit elkaar te halen en te redden van de interne onderdelen . De procedure voor het demonteren van uw HP Pavilion 4300 is lang maar eenvoudig. Volg de aanwijzingen hieronder . Wat je nodig hebt
HP Pavilion 4300 beelden # 1 Phillips schroevendraaier beelden # 0 Phillips schroevendraaier
Platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage
1

Schakel uw laptop . Koppel het netsnoer en alle aangesloten randapparaten . Draai de laptop om en zoek het lipje op de klep . Schuif de vergrendeling en verwijder de batterij . Kopen van 2

Zoek de geheugenmodule in de buurt van het midden van de achterkant van de laptop . Draai de schroeven waarmee de kap op zijn plaats . Verwijder het deksel . Drukt afgezien van de clips die de geheugenmodule op zijn plaats . Verwijder de module en opzij leggen .
3

Zoek de Mini - PCI-kaart deksel naast de geheugenmodule baai . Draai de schroeven waarmee de kap op zijn plaats . Verwijder het deksel . Ontkoppel alle kabels die op de Mini - PCI-kaart en druk afgezien van de clips die de kaart op zijn plaats . Verwijder de kaart en zet het opzij
4

Zoek en verwijder de twee schroeven onderaan de achterkant van de laptop , naast de geheugenmodule baai - . Deze schroeven beveiligen de harde schijf behuizing . Trek de harde schijf behuizing van de laptop en draai de schroeven waarmee de harde schijf op zijn plaats . Stel de harde schijf en de harde schijf behuizing opzij .
5

Zoek en verwijder de twee scharnieren schroeven aan de achterkant van de laptop . Open de laptop en gebruik de platte schroevendraaier te wrikken van de afdekking van het toetsenbord . Draai de schroef waarmee de spreker montage op zijn plaats . Til de luidspreker voorzichtig uit de laptop en koppel de kabel eronder . Verwijder de luidspreker montage en leg het opzij .

Schroef 6 de schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Til het toetsenbord uit de laptop en koppel de kabel eronder . Verwijder het toetsenbord en leg het opzij . Ontkoppel de kabels die op de telefooncentrale PCA . Verwijder de telefooncentrale PCA en opzij leggen .
7

Zoek en verwijder de twee schroeven waarmee het optische station aan de topkoffer . Steek een vinger in de opening in de bovenkant van de behuizing en schuif het optische station uit de zijkant van de laptop . Verwijder het optische station en opzij leggen .
8

Zoek en verwijder de twee schroeven aan de achterkant van de laptop waarmee het beeldscherm op zijn plaats . Zoek en verwijder de twee schroeven waarmee de draadloze antenne PSO aan het scherm . Koppel het scherm van het moederbord . Zoek en verwijder de schroeven waarmee het beeldscherm aan de laptop . Verwijder het beeldscherm en leg het opzij .
9

Draai de laptop om en verwijder alle resterende schroeven aan de onderkant . Terug de laptop om haar rechtop en til de topkoffer . Koppel de kabel aansluiten van de touchpad op het moederbord . Verwijder de bovenkant van de behuizing en leg het opzij . Draai de schroeven waarmee het diskettestation in de plaats . Loskoppelen , verwijderen en vernietiging van het diskettestation .

Draai 10 de schroeven waarmee de audio -en I /O -modules PCA in de plaats. Loskoppelen , verwijderen en te vernietigen beide modules . Draai de schroeven waarmee het koelelement op zijn plaats . Loskoppelen , verwijderen en vernietiging van het koellichaam . Draai de schroeven en afstandhouders veiligstellen het moederbord op zijn plaats . Koppel alle aangesloten kabels en verwijder het moederbord van de laptop . U heeft zojuist gedemonteerd een HP Pavilion 4300 .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het geheugen op een Int…
·Hoe maak je een Compaq V2000 E…
·Hoe je het moederbord vervange…
·Specificaties van een Compaq P…
·Hoe maak je zoom met een MacBo…
·Hoe kan ik een laptop terugzet…
·Hoe je Laat de computer op Uit…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Hoe kan ik Take Off Dubbel Kli…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je je eigen VGA Cooler Zorg 
·Hoe schakel ik de Intel 810 Video in een…
·Hoe maak je een Microsoft Bluetooth Note…
·Hoe maak je een Kindle Ontdooi 
·Hoe Hook Up een M3N -HT Onboard HDMI -ui…
·Hoe Hook Up een Mac & PS3 
·Hoe kan ik een IR -poort Gebruik 
·Hoe maak je een USB -kabel Test 
·Lentivirale Verpakking Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com