Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tecra A9 Features
De Toshiba Tecra A9 is een robuuste zakelijke notebook die werd geïntroduceerd als een concurrent van de Dell Latitude en de Lenovo Thinkpad met het 15.4 inch scherm . Tecra A9 wordt geleverd met een aantal unieke extra functies die niet gemakkelijk worden geïdentificeerd in de cryptische specificaties , dit omvat laptop lage jack -software ( optioneel ) die geacht wordt te helpen lokaliseren een gestolen laptop . De laptop beschikt ook over de " Config gratis " tool die een drijvende virtuele grafische real-time wordt weergegeven met alle van de draadloze verbindingen beschikbaar zijn vanaf het dichtstbijzijnde aan de meest afgelegen . Basisfuncties
Tecra A9 basisfuncties buiten voldoende .

De nieuwste Toshiba Tecra A9 -serie wordt geleverd geladen met Windows Vista Business met de ondernemer in het achterhoofd . Deze laptop beschikt over een Intel Centrino Duo-processor en een 160GB harde schijf . Internetverbindingen variëren van een PRO /Wireless 3945ABG kaart met een snelheid van 2,4 GHz of Gigabit Ethernet LAN met de gebruikelijke 10/100/1000Base-TX snelheden , de laptop biedt de mogelijkheid van een V.92 modem , ook . Er is een 24 - bit ingebouwde stereo speaker voor een goede geluidskwaliteit niet altijd gevonden op een laptop .
Uitbreiding Eigenschappen vakantie-verhuur dvd -mogelijkheden komen ruimschoots aan bod in de Tecra A9 .

Toshiba Tecra A9 wordt geleverd met 2 GB DDR2 RAM -geheugen in twee geheugenslots en kan tot 4 GB geheugen , dit is genoeg geheugen capaciteit tot enterprise databases hanteren voor een bedrijf . Er is een optionele PC Type II -kaartsleuf als je wilt uitbreiden naar Firewire en een DVD Super Multi ( Double Layer ) drive die bijna elke variatie van CD en DVD mogelijkheid handvatten bij leessnelheden tot 24x voor CD -en 8x voor DVD . < br >
Interface Eigenschappen
Tecra A9 kan een controlecentrum voor talloze interfaces zijn.

Toshiba Tecra is vergelijkbaar met een commando centrum dat bijna alle multimedia- taak maakt , zoals DC - in voor snellere download snelheden . Het zal aansluiten op een externe monitor of HDTV en heeft een RJ - 11 , seriële poort en RJ - 45 voor verbindingen met andere computers . Een externe microfoon , met of zonder een stereo hoofdtelefoon , kan worden toegevoegd voor Skype of VOIP . Er zijn royale drie USB 2.0-poorten en de verscheidenheid van een 5 - in - 1 Bridge Media- slot ondersteunt SD ™ kaarten , Memory Stick ® , Memory Stick Pro ™ , MultiMedia Card ™ , xD - Picture Card ™ .

Bonus Features
Aanmelden bij met een vingerafdruk is echt een leuk extraatje.

De InterVideo ® WinDVD ™ -software kunt u kijken naar uw eigen DVD-films op een lange luchtvaartmaatschappij de vlucht en de Toshiba Disc Creator brandt uw gegevens op CD en DVD . Microsoft Office Professional 2007 is geladen als een proefversie . Twee unieke fysieke kenmerken zijn een morsbestendig toetsenbord en een biometrische vingerafdruk .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·ThinkPad Edge Vs . SL 
·Hoe afdrukken vanaf een draadl…
·Het wijzigen van de harde schi…
·Hoe om uw eigen laptop online …
·Hoe je RAM upgrade op een Dell…
·Hoe te openen een Dell Latitud…
·Dell Studio 15 Specificaties 
·Hoe maak je een zelfgemaakte t…
  Related Articles
Apple iPad Features 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kenmerken van een IPad Tablet 
Interactieve kenmerken van E - boeken op…
Kenmerken van de iPad 
Ontbrekende functies op een iPad 
Lijst van iPad functies 
Ati 4670 videokaart HDMI Geluid Diversen…
De kenmerken van een Tablet PC 
  Hardware Articles
·Hoe de printkop reinigen op een Epson CX…
·Hoe te Easycap Capture gebruiken 
·Hoe te herstellen van een Toshiba Matshi…
·Hoe te controleren om te zien of een vid…
·Hoe maak je een PC voor muziek opnemen B…
·Waarom worden mijn Laptop Speakers Het m…
·Hoe de Canon MF5550 Problemen 
·Hoe de cover te verwijderen van een Dell…
·Hoe te Reformat SSD's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com