Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Canon MF5550 Problemen
Canon staat bekend om het maken van camera's , maar het produceert ook een lijn van printers . De Canon MF5550 is een model van de printer die kan worden aangesloten op uw computer , zodat gebruikers documenten en foto's af te drukken . U kunt deze printer ook gebruiken om kopieën van documenten of scan items te maken in uw computer te bewerken of opslaan . Deze printer is net als elk ander elektronisch apparaat en je kan af en toe problemen . U kunt volgen een paar stappen voor het oplossen van deze problemen op te lossen als ze pop-up . Instructies
1

Controleer het LCD-scherm aan de voorkant van de MF5550 voor een foutmelding als de printer niet goed werkt . U kunt bepalen wat het probleem is en hoe om te gaan over de vaststelling op basis van deze berichten . Kopen van 2

Open de voorklep van het apparaat en sluit het aan het systeem te resetten als u de "Check Printer zien " foutmelding . Als het bericht opnieuw verschijnt , koppelt u de printer en sluit deze opnieuw Als u het bericht weer te zien , kunt u een hardware fout en zal contact moeten opnemen met Canon .
3

Trek naar beneden op de automatische documentinvoer - het bovenste gedeelte van de printer waar u het papier in voor het kopiëren of scannen - " . Clear ADF ' om het te openen als u de foutmelding te zien Dit bericht kan betekenen dat er een storing in de automatische documentinvoer , dus naar binnen kijken en voorzichtig te grijpen en trek het papier naar binnen.
4

Stel het papierformaat in het menu door vervolgens op de knop "Menu" met behulp van de pijltjestoetsen om te navigeren naar "Papierformaat" als je de foutmelding " Onjuiste papierformaat . " Dit betekent dat het papier in de printer komt niet overeen met de instelling . Wijzig de instelling voor het papier , open en sluit de voorklep om de printer te resetten .

Pull 5 op het handvat van de papierlade te openen als u het bericht " Supply Rec Paper zien lade. " Dit betekent dat de printer geen papier . Plaats een stapel printerpapier , en zorg ervoor dat de geleiders bewegen op de zijkanten om de randen van de stapel . Duw de papierlade gesloten .
6

Open de voorklep als u de " Toner Supply Low ' bericht dat u lage of de toner op is te zien . Pak de tonercartridge vast en trek deze recht naar buiten om deze te verwijderen . Rots het heen en weer een paar keer en vervang deze . Als u de foutmelding weer te zien , je bent geen inkt . Verwijder de cartridge en vervang deze door een nieuwe .

Previous: Next:
  computer Printers
·De HP Deskjet 5440 is een kleu…
·Instructies voor een HP Digita…
·Hoe te verwijderen van een Del…
·Hoe Hook Up een printer te Iom…
·Instructies voor de TN350 Tone…
·Hoe een printer te detecteren …
·Hoe te Epson Stylus Cx3810 dri…
·Reiniging & Onderhoud voor een…
·Hoe te Ink In een Lexmark 27 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de koelventilator in een HP DV8333CL…
·Frequente Auto Shutdown op de Acer TM300…
·Het wijzigen van de toner op een HP Lase…
·Hoe de ScanSnap Manager oplossen 
·Hoe een droom PC Build 
·Hoe te vertellen als computers zijn PS /…
·Hoe Fix & Clear vrije ruimte op een hard…
·Hoe je HP printer Online Install 
·Inspiron 5100 Zal niet Power Up 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com