Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ontbrekende functies op een iPad
Toen Apple Computer Inc lanceerde de tweede generatie iPad in maart 2011 een aantal technologie experts en gebruikers jammerden over de afwezigheid van de belangrijkste functies die ze wilden zien opgenomen in de tablet-computer . De Apple iPad heeft een 9,7 - inch diagonaal , breedbeeldscherm met glanzende toplaag . Het heeft een A5 dual - core processor die klokken op 1 GHz , het leven van de 10 - plus uur batterij , een digitaal kompas en een drie - assige gyro versnellingsmeter . Echter , de iPad ontbreekt nog steeds belangrijke functies in de ogen van sommige gebruikers . Adobe Flash ondersteuning

Adobe Flash player technologie
ontbreekt in de eerste - en tweede - generatie iPad . Hoewel Adobe Flash is beschikbaar als een cross - platform browser-gebaseerde plug - in , Apple verbiedt steun of plug-in installatie in de iPad 's Safari browser . CEO en oprichter van Apple , Steve Jobs , op meerdere gelegenheden , zei dat het bedrijf zal geen ondersteuning voor Adobe Flash op een van de iOS-apparaten vanwege de stabiliteit en compatibiliteitsproblemen .
Geen USB-ondersteuning
< br >

Geen ondersteuning wordt voorzien voor het aansluiten van een USB-drive of een camera met een USB-kabel . Deze functie ontbreekt in beide iPad generaties . Met ingang van april 2011 , geen USB- adapter is beschikbaar voor aankoop . In plaats daarvan kunnen gebruikers een Camera Connection Kit kopen voor het bekijken en uploaden van digitale foto's naar het apparaat . Het accessoire is te koop voor $ 29 bij de Apple Store .
Geen SD kaart ondersteuning

SD-kaarten
, op grote schaal gebruikt voor het opslaan van digitale foto's en video , worden niet ondersteund . Hoewel u kunt de Apple iPad Camera Connection Kit kopen , veel gebruikers zeggen dat de functie had moeten worden opgenomen door de standaard , zonder de noodzaak om een extra accessoire aanschaffen .
Geen 4G-netwerk Ondersteuning
< br

Verizon 4G-netwerk abonnees > kan alleen gebruik maken van de iPad Wi - Fi + 3G- model op het 3G-netwerk . In feite zou Verizon gebruikers op te zetten en te betalen voor een apart data-abonnement om het 3G-netwerk -functionaliteit te gebruiken . Bovendien heeft Apple niet aangegeven of 4G-netwerken zal worden ondersteund door de toekomstige iPad generaties .
Nee Display Upgrade

De iPad 2 heeft dezelfde 1024 - by - 768 pixel weergegeven als de eerste generatie modellen. Sommigen zien dit niet als een tekortkoming , maar de iPhone 4 , met haar " Retina Display " -technologie voor hoge - resolutie afbeeldingen en video's te leveren , heeft een hogere kwaliteit scherm dan de iPad 2 .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Documenten op de iPad v…
·Hoe een Individual Foto op een…
·Hoe maak je een gitaar Hook om…
·Hoe te Instapaper In de Early …
·Hoe te Klembord gebruiken op d…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe de SSH Controle op mijn iP…
·Hoe maak je een iPad met Offic…
·Is er een iPad Facebook App ? 
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Dell Optiplex GX1 Sound Problemen 
·Waarom zijn niet inktcartridges Verwisse…
·Hoe maak je een ISO die groter is dan 2 …
·Hoe kan ik mijn BIOS ? 
·Hoe te PCM converteren naar S /PDIF 
·De voordelen van een groene laser 
·ATX moederbord Specificaties 
·Vergelijk Canon PG - 40 met PG - 30 
·Hoe USB poorten converteren naar PCMCIA …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com