Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Acer laptop Bouwen
U kunt uw eigen Acer laptop te bouwen door het aanpassen van een stock -model en het vervangen van basiscomponenten met upgrades zoals een optische drive ( cd - rom of dvd - rom ) , geheugenmodules ( RAM ) , harde schijf schijf , draadloze kaart , processor , ventilator en het toetsenbord . Upgraden van een basismodel is meestal goedkoper dan het kopen van een high - end laptop van vergelijkbare prestaties . Een ander voordeel is dat u het voordeel van het kiezen van uw eigen onderdelen zal hebben . Voordat u begint , schakelt u de computer uit, koppel het netsnoer los en verwijder de batterij uit de baai onder de laptop . Werk nooit op elektronische apparaten met een live- krachtbron . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Optische drive
Harde schijf
Geheugenmodules
Draadloze kaart
Koelventilator
Toon Meer Instructions
1

Verwijder de plastic covers uit de onderkant van de laptop . In de meeste Acer modellen , kan de draadloze kaart , geheugenmodules , koelventilator en de harde schijf gemakkelijk worden geopend door het verwijderen van twee covers van de bodem . Draai de laptop over en ongedaan bevestigingsschroeven aan de plastic schelpen loslaat . Met de schroeven af , omhoog en verwijder beide deksels . Kopen van 2

Verwijder het optische station . Ongedaan een enkele schroef waarmee de drive om het los te maken van het chassis van de laptop . Gebruik een schroevendraaier om het station te dwingen uit het frame van de laptop door het duwen van achteren. Zodra de drive steekt vanaf de zijkant van de laptop , houd het stevig vast en trek het uit .
3

Plaats het optische station . Schuif een nieuwe schijf via de opening aan de zijkant van de laptop . Houden dwingt de schijf totdat het gaat helemaal , vervang dan de bevestigingsschroef om het op zijn plaats te houden .

Demonteer 4 de harde schijf . Houd de kleine tab aan de schijf en trek het station naar rechts , weg van aansluiting op het moederbord . Til de aandrijving uit de laptop en ongedaan haar montagebeugel door het vrijgeven van de metalen kamer uit het station .
5

Installeer een vervangende harde schijf . Breng de montagebeugel op de nieuwe aandrijving en schroef stevig vast . Houd de rij boven de harde schijf bay , zakken en duw hem langzaam naar links , totdat de pennen zijn verbonden met de connector op het moederbord .
6

Plaats de geheugenmodules . Laat de oude modules door het verspreiden vergrendelingsklemmen op de mond van de sleuf naar buiten . Wanneer de clips worden ontkoppeld, zal de modules pop-up ; houden elke module van de zijkanten en trek . Plaats een nieuwe geheugenmodule door vast te houden in een hoek van 45 graden en de aanpassing van zijn tanden met de gleuf . Duw de module naar binnen totdat deze vastklikt en schakel vervolgens de vergrendeling clips door ze over de module .
7

verwijderen en de draadloze kaart te vervangen . Dit gebeurt op ongeveer dezelfde manier als de geheugenmodules , maar eerst moet je antenne kabels los te koppelen van de kaart . Koppel de kabels los van aansluitingen op het lichaam van de draadloze kaart , laat dan de borgclip om de kaart te verwijderen . Installeer een nieuwe door het verlagen van het in de baai en het opnieuw aansluiten van de kabels .
8

Verwijder en vervang de koelventilator . Ongedaan twee bevestigingsschroeven van de metalen plaat die de ventilator en ontkoppel de kabel van de ventilator . Til de ventilator en plaats een nieuwe door het verlagen van het in het moederbord en het opnieuw aansluiten van de kabel van de ventilator .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te verbinden uw laptop Doo…
·Toegang krijgen tot de harde s…
·Hoe een HP Pavilion DV4000 Rep…
·Hoe maak je een andere monitor…
·Hoe kan ik een Toshiba Qosmio …
·De kenmerken van een Compaq CQ…
·Vervanging DC Cords /Power Tip…
·Hoe maak je een Fan Verwijder …
·Hoe de ventilator vervangen op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een VAIO toetsenbord Turn On…
·Hoe kan ik bestanden op te halen van een…
·Brother 9700 Scanner Copier Fax Specific…
·Hoe kan ik een Acer Aspire One Reboot 
·Hoe maak je Stuur een Kindle boek als ca…
·Copier Toshiba Problemen 
·IBM ThinkPad 380D Specificaties 
·Hoe de ventilator in een ThinkPad wijzig…
·PC Computer Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com