Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Fan Verwijder Van een HP dv9000
Elke laptop wordt geleverd gebouwd met een speciale koelsysteem . Het koelsysteem bestaat uit een heatsink en een ventilator apparaat . In HP dv9000 laptops , de koelventilator zit direct boven de processor chip . Belangrijkste functie van de ventilator is om de temperatuur van de processor te regelen , zodat de processor niet oververhit raakt en beschadigt het moederbord van de laptop . Omdat de ventilator bovenop de processor , het verwijderen van de ventilator noodzakelijk om de processor chip . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw laptop . Sluit het beeldscherm en koppel vervolgens het netsnoer en alle externe apparaten .

Place 2 de laptop face-down met de voorkant naar u toe . Verwijder de batterij uit het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop .
3

Verwijder de harde schijf compartiment bestrijkt van de lagere rechter en linker hoeken van de laptop . Elke hoes is vastgezet op zijn plaats door twee kruiskopschroeven . Pak elke harde schijf door zijn plastic lipje . Kantel elke rit omhoog in een hoek aan het rijden los te koppelen van de connector . Verwijder elke schijf uit het compartiment.
4

Verwijder het deksel geheugen compartiment en zijn twee behoud Phillips - schroeven van het centrum van de laptop onderste behuizing . Schuift u de hendels aan weerszijden van de geheugenmodule in het compartiment . Pak de module vast en kantel het omhoog in een hoek van 45 graden . Verwijder de module uit het geheugenslot en leg het opzij . Herhaal dit voor elke module kunt verwijderen uit de laptop .
5

Zoek de coin - cell RTC -of CMOS- batterij in het geheugen compartiment . Loskoppelen van de accu 's van het moederbord en de batterij uit de laptop te verwijderen .
6

Zoek de draadloze kaart in het lege geheugen compartiment . Gebruik een pincet om voorzichtig los te koppelen van de antennekabels van de kaart. Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de draadloze kaart op zijn plaats . Kantel de kaart schuin omhoog en verwijder deze vervolgens uit het geheugen compartiment .
7

Verwijder de single, Phillips - kop schroef waarmee de cd /dvd-station naar de linkerbovenhoek van de laptop . Steek een paperclip in het kleine introductie gat op het gezicht van de aandrijving . Duw de paperclip in het gat totdat de gehele rit uitgeworpen uit het compartiment. Verwijder de cd /dvd-station van de laptop .
8

Verwijder alle Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Dit omvat alle schroeven in het batterijcompartiment . Plaats de laptop open en open het beeldscherm .
9

Pak de achterkant van het toetsenbord bezel en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Het toetsenbord bezel is het grote stuk plastic boven het toetsenbord samenstel dat ook omspant de breedte van de laptop . Koppel de kleine lintkabel uit de onderkant van de bezel . Verwijder deze uit de laptop .
10

Verwijder de drie Phillips - schroeven van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Til het toetsenbord uit de laptop iets . Plaats het gezicht naar beneden op de laptop de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord van zijn moederbord connector . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
11

Zoek de grote , zwarte luidspreker vergadering die de breedte van de laptop aan de bovenkant van de laptop top behuizing overspant . Haal de stroomkabel van de spreker van de knopkaart . Verwijder de twee Phillips - kop schroeven die de luidspreker montage aan de laptop . Verwijder de luidspreker montage .
12

Zoek de knopkaart in de linkerbovenhoek van de laptop bovenste behuizing . De knopkaart is een kleine button- achtige printplaat . Ontkoppel alle kabels van de button board . Verwijder de single, Phillips - schroef deze vast aan de laptop . Verwijder de knopkaart van de laptop .
13

Koppel alle kabels die zich uitstrekken van de rechter-en linkerzijde van het scherm op het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven van elk scherm scharnier. Verwijder het gehele beeldscherm van de basis van de laptop en opzij leggen .
14

Verwijder de resterende Phillips - kop schroeven van de laptop de bovenste behuizing monteren . Ontkoppel alle kabels die zich uitstrekken van de bovenste behuizing op het moederbord . Til de gehele bovenste behuizing van de basis van de laptop om het hele moederbord te onthullen .
15

Koppel alle overige kabels los van het moederbord . Verwijder vervolgens alle resterende Phillips - kop schroeven waarmee het moederbord aan de onderkant van de laptop . Schuif het hele moederbord naar rechts om hem los te maken van de basis van de laptop . Kantel de rechterzijde van het moederbord omhoog en til de hele moederbord voorzichtig uit de laptop .

Plaats 16 van het moederbord naar beneden op een vlakke ondergrond . Zoek de grote ventilator aan de onderzijde van het moederbord . Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder de vier Phillips - kop schroeven waarmee de ventilator op zijn plaats . Til de koelventilator voorzichtig uit het moederbord .

Previous: Next:
  laptops
·C2340 Fujitsu Specs 
·Waarom is mijn S Video werkt n…
·Toshiba Satellite 5202 - S505 …
·In Microsoft Windows- besturin…
·Laptop Gebruiker Tips 
·Manieren om Cool Down uw lapto…
·Waarom wordt mijn laptop Get S…
·Hoe Fix de Plug-in op een Comp…
·Hoe kan ik een Sony Vaio Fix N…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik muziek op mijn Mini SD Card 
·Hoe kan ik een printer Head Vervang op e…
·Installeren moederbord Drivers Met DOS 
·Hoe maak je een Radeon HD5850 Unlock 
·Hoe maak je een Game verplaatsen van een…
·Hoe te installeren vermogen , Reset Swit…
·Hoe te starten vanaf een cd rom op een C…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop computer Ki…
·Hoe de Blue functietoetsen uitschakelen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com