Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Beperkingen voor een Pentium 4
Een laptop , ook wel bekend als een notebook , is een personal computer ( PC ) ontworpen voor mobiliteit . Draagbaarheid is het primaire doel van alle laptops . Laptops hebben een lange weg afgelegd op het vlak van technologie , snelheid van de processor en het geheugen , maar toch vallen ze kort op vele manieren in vergelijking met een desktop PC . Intel's Pentium 4 processor heeft een mobiele versie die speciaal voor laptops . Ondanks pogingen Intel bij maximaliseren voor Pentium 4 , de processor technologie zelf en de aard van laptop computers brengt verschillende beperkingen . Processorsnelheid

De maximale kloksnelheden verzorgd door een Intel Pentium 4 central processing unit ( CPU ) zijn 1,3-3,8 gigahertz ( GHz ) . Dit is een goede snelheid in vergelijking met eenvoudige processoren van Intel of andere fabrikanten . Het is echter veel lager dan de snelheid van krachtige desktops en servers . Sommige desktopcomputers hebben de mogelijkheid om twee of meer processors die laptops missen omvatten . Intel ontworpen zijn Pentium 4 architectuur tot zijn hoogste mogelijke termijn , en wanneer de processor snelheid niet hoger kon krijgen , voegde de Hyper - Threading-technologie , dat maakt een CPU lijkt te werken als twee .
Battery Power

de kosten van de evolutie in de CPU-snelheid , een groter scherm of enige toegevoegde verfijning waardoor de laptop krachtiger manifesteert in het drastisch hogere verbruik van de batterij in de Pentium 4 laptops . De reden voor het gebruik van een laptop , draagbaarheid zonder kabels , wordt verslagen als er een limiet aan het gebruik tijdens het reizen of weg van het bureau.
Prijs

Draagbare PC zijn erg duur in vergelijking met desktops vanwege de kleinere delen . Mobile Pentium 4 -processors speciaal gemaakt voor laptops leveren prestaties en random access memory ( RAM ) hoog genoeg om de nieuwste computerspelletjes te spelen , zij het in een aanzienlijke stijging van de prijs . Het kost ook meer om een ​​laptop te wijten aan de kleinere onderdelen te repareren .
Warmteafvoer en koeling

ander nadeel van hogere prestaties in een kleinere eenheid is een hetere processor . Laptops zijn niet goed in het regelen van de warmte van de verhoging van de CPU kloksnelheid , dus de snelheid moet worden beperkt . Hoewel Intel de hitte op Pentium 4 M processor in laptops is verminderd, kan het een probleem blijft . In tegenstelling tot desktops , kunt u niet een tweede ventilator om de processor te koelen toe te voegen .
Upgrades en Hardware Compatibility

Er is een limiet op welke onderdelen van de laptop die u kunt upgraden , zoals optische drives , RAM en interne uitbreidingskaarten . Intel heeft de Common Building Block standaard gemaakt voor laptop onderdelen voor het gebrek aan normen in de laptop hardware componenten aan te pakken , maar de limiet op de compatibiliteit tussen verschillende leveranciers blijft . Je kan niet in de plaats van de CPU te wijten aan koeling en toegang beperkingen , niet kan een andere CPU of een harde schijf toe te voegen of te upgraden van de monitor . Een gebruiker heeft zijn /haar laptop weet voor een gemakkelijke taak , zoals het toevoegen van meer RAM-geheugen .

De Pentium 4 M voor laptop maakt gaming software en laat gebruikers een upgrade van de videokaart . Een technicus heeft om de upgrade anders dan in het geval van desktops waar de gebruiker gemakkelijk onderdelen zoals geluidskaarten , modems , harde schijven en dvd-stations aan de achterkant van de toren via de PCI-of AGP -slots kan vervangen uitvoeren . Upgrades aantasting draagbaarheid van de laptop .
Utility

U kunt geen extra of meerdere harde - schijven en laptop technologie niet ondersteunt RAID ( of Redundant Array of goedkope schijven ) , wat betekent dat u niet meer opslagcapaciteit functies hebben . Dus kan de laptop niet werkt zoals een netwerkserver , ondanks de Pentium 4 processor .
Andere Beperkingen

Kwaliteit van de grafische kaarten
en het gevaar van spyware en virussen tijdens het surfen op het internet op de batterij zijn andere beperkingen of kwetsbaarheden van de Pentium laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik upgraden van een 1,…
·Hoe de batterij te verwijderen…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe maak je een Latitude D610 …
·Hoe het opzetten van Smart Car…
·De beste videokaarten voor lap…
·Fujitsu LifeBook U810 Specific…
·Waarom wordt mijn Toshiba Lapt…
·Hoe maak je een Sticky laptop …
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up Desktop computers met Wi - F…
·Tegens van Communicatie Technologie 
·Wat is het doel van een printserver ? 
·Compaq Presario V2000 Specs 
·Het verschil tussen de Canon PG40 en PG5…
·Hoe je BIOS configureren voor Memory 
·Easy Repair voor USB headsets 
·Hoe je de harde schijf wijzigen op een M…
·Hoe Memory Voeg toe aan een ThinkPad R61…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com