Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik upgraden van een 1,67 GHz processor in een PowerBook
De PowerBook G4 1,67 GHz Macintosh- computer was de snelste - en laatste - PowerBook gemaakt door Apple . Toen Apple verhuisde desktop modellen uit de PowerPC G4 naar G5 niveaus , het nooit maakte een G5 laptop . In plaats daarvan , in het begin van 2006 , Apple verhuisde haar laptops op Intel - gebaseerde processors en noemde hen MacBooks en MacBook Pro's . Er is geen andere Apple -processor die u kunt gebruiken om de 1,67 GHz PowerBook upgraden . Sommige bedrijven van derden maakte logic board /processor upgrades . Deze zijn niet meer leverbaar , maar je moet een te vinden om de processor in uw PowerBook upgraden . De meest waarschijnlijke plaats om een processor /logic board upgrade van dit type te vinden is een online veiling website of een Mac- onderdelen op te slaan . Wat je nodig hebt
Anti - statisch polsbandje beelden # 00 kruiskopschroevendraaier
Torx T6 schroevendraaier
Plastic gebruiksvoorwerp
Thermische plak
Third - party processor /logic board
< br > Toon Meer Aanwijzingen

Kracht 1 down PowerBook G4 . Neem de stekker uit de laptop . Zet hem dan op een werkvlak met een zachte doek beschadiging van het oppervlak van de PowerBook te voorkomen . Schroef de grote accu schroef - het komt niet uit , maar dit zal de batterij tot pop uit. Stel de batterij opzij . Laat uw PowerBook afkoelen gedurende 20 minuten of zo als je het voor een tijdje liepen voorafgaand aan uitschakeling . Plaats de anti - statische polsbandje op je arm en raakt een stuk metaal aan de metalen van de batterij kamer te statisch .

Schroef 2 kwijten de vier schroeven van de rechthoekige metalen RAM deur aan de onderkant van de laptop . Zet de deur en schroeven opzij . Trek de clips aan weerszijden van de bovenste RAM-chip om het los , til het uit . Trek de klemmen van de onderste RAM-chip , til het uit .
3

Haal de schroeven die je in het RAM- kamer langs de achterwand . Verwijder de twee schroeven aan de bovenkant van de batterij kamer . Opzoeken naar het gedeelte van de bodem van de PowerBook bij het ​​scherm . Verwijder alle vier schroeven die u daar vindt . Draai de laptop dus het heeft het scherm op de top, maar open het niet . Verwijder de drie schroeven uit de linkerkant van de PowerBook en drie van rechts . Draai de PowerBook , zodat het scharnier is naar u toe en verwijder de twee schroeven uit die eind .
4

Open het scherm van de PowerBook , er naar te kijken alsof je het gebruiken waren . Zoek twee schroeven aan weerszijden van het scherm scharnier en verwijder ze . Til de bovenste behuizing - het deel met het keyboard aangesloten - van de ene hoek in de buurt van het scherm . Werk je een weg rond de bovenkant van de behuizing , de clips voorzichtig losmaken . Swing de topkoffer en koppel de kabel nog steeds vast te houden aan het logic board . Met deze behuizing uitgeschakeld, kunt u de geïntegreerde printplaat /processor te zien . Het is de grote groene printplaat die het grootste deel van de onderkant van de PowerBook .
5

Vind de lichtsensor in de rechterbovenhoek . Verwijder de twee schroeven en verwijder de sensor . Onder deze , zoek de kleine luidspreker gehouden door twee schroeven . Ontkoppel deze en neem de luidspreker . Verplaatsen naar het midden van de PowerBook in uw buurt en vind de harde schijf . Rechts boven het, los van de kabel die naar de modem . Kijk naar de printplaat /processor unit en vind 13 kabels die eraan verbonden zijn . Haal de stekker van een ieder .

Schroef 6 de acht schroeven vindt u houdt de printplaat /processor montage aan de computerbehuizing . Pak de printplaat /processor linkerkant en een lift . Haal de stekker van de DC- kabel die u daar vindt , haal vervolgens de stroomkabel in de buurt van het batterijcompartiment . Pak de printplaat /processor op de linkerzijde en op het smalle gedeelte naar rechts . Manoeuvreren de printplaat voorzichtig uit . Het kan een beetje resistent buurt van het scharnier vanwege de koelpasta er zijn.
7

Schraap de koelpasta van de metalen waar het zit in twee vlekken met een stevige plastic gebruiksvoorwerp in plaats van metalen objecten zoals als een schroevendraaier . Gebruik nieuwe koelpasta op deze zelfde twee plekken net vóór de installatie van de nieuwe printplaat /processor unit .
8

Plaats de nieuwe printplaat /processor groepering in de PowerBook voorzichtig . Houd het stevig zodra het contact met de koelpasta heeft gemaakt . Bevestig de kabels en andere componenten door het volgen van de bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde .

Previous: Next:
  laptops
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe je alles op een laptop Ver…
·Hoe een HP Pavilion DV4000 Rep…
·De Windows XP Laptop kan geen …
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe een muis deactiveren op ee…
·Hoe het opzetten van internet …
·Hoe een HP Dv5020us laptop toe…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Administrator Workstation Verplaa…
·Hoe een HP Printer Repair 
·Hoe kan ik een Sony PCG laptop Demonteer…
·Hoe de harde schijf in een Dell Vostro 1…
·Hoe kan ik een externe harde schijf Best…
·Logitech MX 5000 Connection Issues 
·Dell Inspiron 1300 Specs 
·Hoe te Password Protection In Flash Driv…
·Hoe de CMOS Clear voor een Dell OptiPlex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com