Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop
Net als een desktop computer Handle , moet een laptop computer met zorg worden behandeld als u verwacht dat u voor het laatst een langere periode van tijd . Echter, omdat laptops zijn draagbaar en desktops zijn niet , laptops vereisen een ander niveau van zorg dan hun grotere tegenhangers . U kunt uw laptop te behouden voor zo lang mogelijk door het herdenken van enkele specifieke adviezen . Wat je
Need Kan van perslucht
Toon Meer Aanwijzingen

Aankoop 1 een spuitbus met perslucht en bewaar deze in de tas die u gebruikt om uw laptop te vervoeren , indien mogelijk . Als er stof begint de ventilator aan de binnenkant van uw laptop verstoppen , kan de gehele onderkant van de behuizing oververhit , met beschadiging van het oppervlak wordt opgeslagen op of het branden van uw huid wanneer contact wordt gemaakt . Periodiek spuit de samengeperste lucht in de ventilatieopening aan de onderkant van de laptop om dit te voorkomen .

Laad 2 uw laptop batterij alleen als deze volledig leeg is . De oplaadbare batterijen die bij laptop computers zijn van de lithium - ion- variëteit . Dit betekent dat er een eindig aantal keren dat ze kunnen worden opgeladen voordat ze moeten worden vervangen . Als je voortdurend gebruikt slechts de helft van uw accu opladen voordat u ernstig beperken de totale levensduur van het apparaat .
3

Wees lief . Laptop computers , ondanks het feit dat draagbare , zijn niet ontworpen om te worden geschud of rond gegooid . Gooi niet je laptop op de achterbank van uw auto , bijvoorbeeld - zet deze voorzichtig naar beneden . Heeft uw laptop computer niet in een tas met £ 45 van schoolboeken - . Aanschaf van een speciale laptop tas om uw toestel te vervoeren naar overmatige slijtage en beschadiging te voorkomen
4

Zet de laptop computer wanneer u ' re niet gebruikt. Als je van de ene locatie naar de andere en zal uw laptop te gebruiken binnen een korte periode van tijd , zet het op "Sleep " of " Standby" -modus . Echter , als je gaat naar bed voor de nacht altijd sluit uw laptop helemaal naar beneden om de onderdelen aan de binnenkant van het toestel de tijd om af te koelen toe .

Previous: Next:
  laptops
·Gateway M460 Problemen oplosse…
·Hoe om te controleren wat voor…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Dell Vs . Sony Notebooks 
·Hoe de harde schijf van een To…
·Hoe lang een batterij opladen 
·Hoe stel ik mijn laptop met ee…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe PDF - geconverteerde bestanden naar …
·Power PC RAM Upgrade op de iMac 2.1 
·Hoe de knopkaart Repair op een Compaq Pr…
·Hoe Hook Up een PC computer naar een San…
·Epson PictureMate Head Cleaning 
·T9400 Vs . T9600 Processor 
·Hoe te Verhard Refill Ink Vloeibaar voor…
·Hoe partitie te herstellen C 
·Verschillende soorten van de VGA -kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com