Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Laptop Batterij Storage Verhoog
Een van de meest handige aspecten van een laptop is de mogelijkheid om de laptop te vervoeren met u en gebruiken in elke omgeving zonder aan te sluiten op een stopcontact . Echter, als uw batterij duurt slechts voor een korte periode van tijd , is dat het gemak verminderd . Er zijn een paar eenvoudige tips om te onthouden die u zullen helpen de hoeveelheid stroom die uw batterij zal opslaan en kunt u uw laptop langer gebruikt , terwijl op de gaan verlengen . Instructies

Charge 1 uw laptop batterij op elk moment kunt u, ongeacht de macht nog steeds bewaard op het, in plaats van voortdurend het aftappen van de gehele batterij tot het punt waarop uw computer sterft . Opladen van een batterij helemaal een paar keer zal slijten de batterij sneller dan meerdere kleine kosten . Kopen van 2

Schakel alle Bluetooth-mogelijkheden of Wi-Fi -instellingen op uw laptop wanneer ze niet in gebruik zijn . Deze draadloze componenten drain een uitzonderlijke hoeveelheid batterijvermogen . U kunt ook gebruik maken van alle energiebesparende instellingen op uw computer, zoals het verminderen van de helderheid van de monitor en het gebruik van het opzetten van uw computer uit te schakelen na een bepaalde periode van niet - gebruik .
3

Vermijd het houden uw laptop in gebieden met extreme temperaturen . Een koude omgeving, zoals in een auto tijdens de winter in een kouder klimaat zal een batterij volledig leeg . Een zeer warme omgeving zal ook een batterij drain snel , dus zorg ervoor dat de ventilatieopeningen van de computer kan ademen , ervoor te zorgen dat uw laptop niet oververhit raakt terwijl in gebruik . Als uw laptop is in extreme temperaturen , laat het de tijd om te wennen aan een milde temperatuur voordat u deze aanzet of opladen .
4

Reinig uw batterij regelmatig . Met je laptop uit en unplugged , verwijder de batterij . Met behulp van een wattenstaafje met alcohol , veeg de metalen contactpunten van de batterij en de laptop . Laat de laptop en de batterij volledig opdrogen voordat u de batterij en het gebruik van de laptop . Reinig de batterij op deze manier elke twee tot drie maanden de tijd om een schone , goed presterende batterij te garanderen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe vrij te maken Hard Drive S…
·Voeding voor Laptop Computer i…
·Hoe de Hard Drive Van de Sony …
·Normale Laptop Temperaturen 
·Hoe te vergelijken VAIO laptop…
·Specificaties voor de Compaq C…
·Hoe te Take Out & Vervang een …
·Hoe kan ik een laptop Hook een…
·HP HDX18 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Videokaart Capture een VHS & Watc…
·Windows start niet op een Dell- computer…
·Hoe de Copyright Symbol Typ 
·How To Temp Bestanden wissen blijvend 
·Hoe je de batterij op te laden in een Co…
·Over Computer Hardware 
·Compaq C500 Laptop Specificaties 
·Harde schijf-interface standaarden 
·Hoe kan ik downloaden van een driver voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com